1on1 coaching

3 HÓNAPOS EGYÉNI FOLYAMAT

Andi-220-Edit_edited.jpg

Let's Meet

Ha már felismerted, hogy nem azon az úton vagy, ami a boldogságod felé visz, de nem tudod merre tarts. Vagy tudod, de képtelen vagy elindulni. 

Ha érzed, hogy valami nem oké, de nem tudod, hogy mi.

Ha azt érzed, hogy az életed egy káosz, és nem látsz ki belőle. Folyton rohansz magad után, és közben azt érzed, hogy elhalad az élet melletted, anélkül, hogy megélnéd. 

Ha nem olyanok a kapcsolataid, amilyennek szeretnéd őket. Vagy nem olyan emberek vesznek körül, akik töltenek. Ha a párkapcsolataid folyton félremennek.

Ha azt érzed, hogy sokkal többre vagy hivatott, de fogalmad sincs mihez kezdj. 

Vagy mindent elértél, amit szerettél volna, mégsem vagy boldog, mégsem érzed magad a helyeden.

Ha valami hiányzik.

Ha valami túl sok.​

Ha hajlandó vagy tükörbe nézni és hajlandó vagy változtatni.

Ha elfogadod a támogatást, azon az úton, ami majd a megoldáshoz visz.

Ha elkötelezett vagy affelé, hogy egy másik útra lépj.

Mint coach, a folyamat során nem halat, hanem hálót adok neked, a képességet tanítom meg, hogy miként lehet az önazonosság nyugalmára szert tenni. Segítek megtalálni legbelsőbb indíttatásaid  és motivációid. Azt a  valós belső maximumot kihozni belőled, amit nem valamilyen esetleges kompenzáció miatt találtál ki magadnak, hanem ami tényleg a lényedből fakad, és ami hosszú távon kiegyensúlyozottá és boldoggá tesz. 

 

Ti mondtátok

B.Nóra

Kedves Andi!

 

Szeretném megköszönni a legutóbbi találkozónkat, azon belül is a 100%-os figyelmet, jelenlétet, és azt, hogy meglepő gyorsasággal rá tudtál érezni majd világítani azokra a területekre, ahol az elakadásaim vannak.

Az energiaszintemmel is régóta gondom volt, a találkozónk után viszont hazasétáltam (pedig nem vagyunk szomszédok, sőt, jó messze lakom:)), és ez az energia azóta is tart. Valami elindult, amiért rendkívül hálás vagyok Neked!

Köszönöm még egyszer! Alig várom a további közös munkát!

T.Zsófi

"A legjobb dolog, amivel távoztam egy coaching ülésről veled, az én magam voltam.
Furán hangzik, de, amikor az ember lebeg a saját maga által alkotott káoszban, nem önmaga.
Úgy érzem, magamhoz képest nagyon-nagy eredményeket értem el a határvonalaim betartásában mind a munkában, mind pedig a magánéletben. Valamint sokkal fókuszáltabban és magabiztosabban telnek a mindennapjaim.
A célomat nem, hogy elérjük, szerintem túl is fogjuk szárnyalni.
A második alkalommal arról számoltam be neked, hogy eszméletlen jó visszajelzéseket kapok a munkámmal kapcsolatban, és hasznosnak érzem magam mindennap.
Nem beszélve arról, hogy az önbizalomhiányomból egy egészséges kép kezd kialakulni magamról bennem.
Nagyon örülök, hogy megtaláltalak! Hálás vagyok érted!"

Gy. Zsófi

"Amikor megkerestelek, akkor úgy éreztem, hogy borzasztóan sokat dolgozom, de nem tesz elégedetté a munkám semmilyen szinten és nem tudom hogyan és mit változtassak. Innen jutottam el odáig, hogy most olyan munkát végzek amivel elégedett vagyok és megdupláztam a fizetésem, úgy hogy kevesebbet dolgozom."

Egyéni coaching esetén az első alkalom minden esetben díjmentes

©2020 by Marosvölgyi Andrea Proudly created with Wix.com