REGISZTRÁLJ AZ INGYENES RÉSZVÉTELHEZ!

bennunk-a-no-summit-v10.png

TÖLTŐDJ FEL NŐIESSÉGGEL!

Az EmBody Her facebook csoportot azért hoztam létre januárban, mert egy ideje nagyon foglalkoztat a nőiesség kérdése.  Elkezdtem kutatni magamnak az eszközöket, amelyekkel rátalálhatok és a mindennapjaim részévé tehetem azt a tudást, amivel napi szinten megélhetem, hogy nem csak egy ember, hanem Nő vagyok. 

Ezt pedig szerettem volna megosztani Veletek, Nőkkel, hogy inspiráljuk egymást és együtt mehessünk ezen az úton előre.

A Bennünk a Nő Summit ötlete, azért született meg, hogy egy csokorban, egy nap alatt megkaphassatok minden olyan eszközt, amit a napi rutin részévé téve, minden nap hozzáadhat a Nőiességetek megéléséhez. Ahhoz, hogy természetessé váljon, hogy figyeltek magatokra, hogy törődtök magatokkal, adtok magatoknak: én időt, figyelmet, törődést, önszeretetet. 

A smink, az öltözködés, a mozgás, a tánc, a ciklusunk figyelése, a testünkkel való törődés, mind hozzáad ahhoz, hogy magabiztosan, a női erőnkbe beleállva éljünk meg minden egyes napot, és ebből a sugárzó energiából teremtsük az életünket. A magánéletünket, a karrierünket, a családi harmóniát, a párkapcsolatunkat, szexualitásunkat, egységben saját magunkkal, saját belső erőnkkel. 

A nap folyamán különböző workshopokon sajátíthatod el azokat az eszközöket, amelyeket utána elvihetsz magaddal és használva azokat a mindennapjaidba, megteremtheted az új életed, az új Énedet. Használni tudod női erőforrásaid, felfedezed magadban azt a Nőt, aki mindig is szerettél volna lenni.

 

A Nőt, akiről kislányként álmodtál.

 

 

AJÁNDÉK KUPONOK 85.000 FT ÉRTÉKBEN

A programon való részvétel ingyenes, de ha szeretnéd a felvételeket és a kuponokat a nap programjain túl,  15.000 Ft-ért megvásárolhatod  a 85.000 Ft értékű kuponokat, amelyeket az előadóknál válthatsz be, és a workshopok felvételét, hogy a programsorozat után is folytathasd a fejlődést. 

 

 

TARTS VELÜNK AZ INGYENES ONLINE RENDEZVÉNYEN!

 

PROGRAMOK:

AJÁNDÉK KUPONOK

85.000 Ft értékben

1.png

Diána Meral  Yamak

4.png

Ittes- Virág Veronika

7.png

Holovitz Alexandra

kupon 4-4.png

Czopkó Nóri

Czopkó Nóri

kupon 4-5.png
kupon 4-2.png

Szabó Anita

3.png

Devecsai​ Daniella

kupon 4.png

Bikics Barbar

kupon 4-8.png

Embody Her

 
 

JEGYEK 

1. CSOMAG: INGYENES
4.png

A csomag tartalmazza a részvételt az online rendezvényen.

 

Az online rendezvény Zoom-on lesz elérhető 2021. május 16-án, vasárnap 8:00-20:00-ig, amelyhez minden információt egy emailben kapsz meg a REGISZTRÁCIÓ után. 

2. CSOMAG
3.png

A csomag tartalmazza a rendezvény összes felvételét és a kuponokat 85.000 Ft értékben.

A kuponokat a megjelölt előadóknál/ szolgáltatóknál használhatod fel, akik a neved és a rendelési azonosítód alapján fognak beazonosítani. 

A kuponokat az általuk megadott határidőn belül és a megadott szolgáltatásra használhatod fel

(erről megtalálod az információkat a programok leírásának alján). 

A felvételeket a rendezvény után maximum 48 órán belül tesszük elérhetővé, amiről emailben fogsz értesítést kapni a hozzáférést biztosító linkkel együtt.