Dream Business

Mastermind

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

scroll

 

VÉLEMÉNYEK az 1 hónapos kurzusról

"Nagyon szuper! Szàmomra hihetetlen produktív volt ez a hét. Örülök, hogy elkészült az első héten minden. Mostantól pedig beindulhat a java 😊" 

Katona Tamara

"Egyértelművé vált, hogy sokkal aktívabb vagyok, ha csapatban dolgozunk, még ha külön projekteken is. A feladataim konkrétabban fogalmazom meg és magamhoz képest gyorsabban haladok."  

Szabó Tamás Tavken

"Kezdetben van elképzelésed magadról, a lehetőségeidről és a céljaidról. Aztán ahogy elkezded csinálni a feladataidat, egyre jobban megismered saját magad, egyre több lehetőséget fedezel fel, és merészebb célokat is kitűzöl. Ezen túl pedig nagyon klassz emberekkel ismerkedtem meg, akikkel a napi szintű "találkozás" meglepően mély kapcsolódást tett lehetővé." 

Klopfer Csaba

"Nem tudok elég hálás lenni Neked.

Annyit tapasztaltam ebben a pár napban és ez a ma esti beszélgetés Vivivel tette fel az I-re a pontot. Elképesztő....

Köszönöm, köszönöm" 

Balogh Alexandra

"Ez az egy hónap nekem messze felülmúlta az elvárásaimat. Nem csak a Te munkád miatt, hanem a támogató közösség is nagyon tetszett, és sokat adott. Nagyon jó feladatok voltak, és meglepően mélyre sikerült mennem 1-1 kérdésben, amiből aztán mindig kibontakozott valami új. :)" 

Bacsa Gréta

Jelentkezem a Mastermind-ra

A jelentkezés feltétele egy 30 perces ingyenes konzultáció, amely alatt kiderül, hogy megfelelő-e a céljaidhoz a Mastermind 

©2020 by Marosvölgyi Andrea Proudly created with Wix.com