Acerca de

pexels-max-ravier-3348489.jpg

Ciklustudatosság
és női energia  

A VÁLLALKOZÁSBAN

ONLINE KURZUS

Nekünk Nőknek van egy adományunk, a ciklusunk, amit sokszor átoknak, nehézségnek, tehernek élünk meg, pedig ez lehet az egyik legnagyobb erőforrásunk, ha értjük a működését. 

Észrevetted már magadon, hogy néha teljesen másképp működsz, mint egyébként?

FÓKUSZ

Van amikor 100% lézerfókusszal tudsz dolgozni, máskor pedig szanaszét szaladnak a gondolataid és képtelen vagy koncentrálni? 

KREATIVITÁS

Hogy vannak időszakok, amikor szinte sziporkázol, és alkotsz, máskor meg, ha belegebedsz sem jut eszedbe egyetlen épkézláb ötlet sem?

ENERGIA

Hogy néha szétrobbansz az energiától, megváltod a világot, máskor pedig legszívesebben pizsamában töltenéd az egész napot a Netflix előtt?

KAPCSOLÓDÁS

Hogy van, amikor imádsz társaságban lenni és kapcsolódni másokkal, de van, amikor a hátad közepére sem kívánsz senkit sem?

Azt gondolhatnád, hogy ez vállalkozóként nem megengedhető ostorozod magad emiatt és akkor is maszkulin energiából próbálod végezni a dolgod, amikor ez többet árt, mint használ neked és a vállalkozásodnak is. 

De nem kell így csinálnod!

Ha tisztában vagy a ciklusoddal, a hormonális változásokkal, amik zajlanak benned - megérted, hogy mikor, mire, hogy reagál a szervezeted, az idegrendszered- akkor elkezdheted az együttműködést vele.

 

Kezelheted úgy, mint egy iránytűt, ami mindig mutatja neked, hogy mikor minek van itt az ideje, összehangolódhatsz vele, és ahelyett, hogy folyton küzdenél az elemekkel, végre együttműködve a testeddel teremthetnél egyre hatékonyabban, egyre teljesebben. 

Gondolj bele, miket hozhatnál létre:
 

 

Ha tisztában lennél vele, hogy a testedben éppen milyen folyamatok zajlanak és hogyan tudnál ezeket a hullámokat meglovagolva működni.

 

✨Megengedéssel lennél magad iránt, jó érzéssel tudnál pihenni, regenerálódni, amikor arra van szüksége a testednek, és alkotni, tervezni, cselekedni akkor, amikor a legnagyobb támogatást tudja nyújtani ehhez a szervezeted.

 

✨Ha tudnád, hogyan hozhatod ki a maximumot azokból a napokból is, amikor nem tudod a ciklusodhoz hangolni a feladataid.

✨Ha tudnád, mikor a legjobb meghozni jelentős, fontos döntéseket.

✨Ha magadra hangolva tudnád időzíteni a workshopjaidat, előadásaidat, vagy a fontos találkozókat az ügyfeleiddel.

✨Ha tudnád, hogy mikor van az az időszakod, ami a legalkalmasabb ismerkedésre, új kapcsolatok építésére.

 

Miket hozhatnál létre a vállalkozásodban, ha ezeket a potenciáljaid a lehető legjobban tudnád kihasználni?

Visszajelzések a kurzusról:

"Nagyon arconcsapós felismeréseket hozott, hogy eddig a vállalkozásomban mindig csak az egyikfajta energiából, férfi energiából működtem, és ezért nem volt soha meg az egyensúly."

"Meglepett a programban, hogy nagyon sok gyakorlati tippet kaptam arra, hogy hogyan tudom az időmet tervezni, mert nekem most ez okozza a legnagyobb kihívást. Alkalmazottként nagyon jól, struktúráltan tudtam működni, de a vállakozásomban ez teljesen szétesett. Ehhez most nagyon sok segítséget kaptam, a női dolgokon túl. "

"Megdöbbentő, hogy a ciklusomhoz, mennyire hozzá tudom alakítani a tevékenységeimet, nem csak havi szinten, hanem akár napi szinten is. Sokféle képzésen tudok résztvenni a multis állásom által, de ez most számomra nagyon átfogó volt." 

Miket kapsz a kurzustól?

Megismered tested hormonális működését ciklusod különböző szakaszaiban és azok hatásait a tevékenységeidre, aktivitásodra, eredményességedre

 

Megérted a miérteket, felismerheted eddigi működési mintáidat

 

Kialakíthatod azokat a folyamataidat, amiket eddig összevissza, mindenféle tudatosság nélkül csináltál, hogy eztán a ciklusoddal összehangoltan kihozhasd magadból és a vállalkozásodból a legjobbat

 

Kapsz egy csomó gyakorlatot arra, hogyan tudod a napjaidat produktívan, az erőforrásaidhoz leginkább alkalmazkodva kialakítani, hogy az a legkisebb energia befektetéssel a legnagyobb hasznot hozza számodra könnyedén.

Meg tudod tervezni a napjaid/heted/hónapod a vállalkozásod, tevékenységeid szempontjából a ciklusodra hangolva

Végre érvényesülni tudsz a női energiáid által, ahelyett, hogy férfi energiával kéne nyomulnod

✨A felismeréseket, amiket kapsz a kurzus által az élet minden területén használhatod, hogy sokkal inkább önmagaddal összhangban, könnyedén és női energiával áramolj