VÉLEMÉNYEK az 1 hónapos kurzusról

"Szerintem szuper a közösség, a feladatok is, amiket nagyon szorgosan csinálok, és feltöltök, ezek kapcsán is lett pár felismerésem, és szerintem szuperül vezeted a csoportot! :)" 

Turcsán Zsófi

"Nagyon szépen köszönöm Andi ezt a 4 hetet. Elképesztően hálás vagyok, hiszen annyi új ötletet kaptam a businessemhez. Rengeteg változást vettem észre magamon, ami leginkább az önismereti rész miatt van, illetve a sok-sok felismerés, ami először inkább kicsit sokkoló volt, de aztán hamar tudatosult bennem, hogy ez mind pozitív dolog és valami új kezdete.

A legnagyobb felismerésem az az, hogy először önmagamban kell mélyre ásni, ott rendet tenni, aztán működhet minden más megfelelően az életemben. Ezenkívül a reggeli és az esti check-inek pedig nagyon produktívvá tettek. Eddig a kényelmetlen dolgokat inkább elhalogattam, de amit az utóbbi 4 hétben elértem, arra büszke vagyok.

A csapat is nagyon szuper volt és mindig adtunk egymásnak tippeket/ötleteket/inspirációt." 

Katona Tamara

"Nagyon szeretem! Örülök, hogy úgy döntöttem, hogy beszállok! Élvezem minden percét és minden feladatot, meg inspiráló, meséltem is róla egy rakat ismerősömnek ami meg őket inspirálta tovább hogy foglalkozzanak magukkal." 

Szaffner Dóri

Jelentkezem a Kurzusra

A jelentkezés feltétele egy 30 perces ingyenes konzultáció, amely alatt kiderül, hogy megfelelő-e a céljaidhoz a kurzus 

©2020 by Marosvölgyi Andrea Proudly created with Wix.com