Tantra Légzés  Workshop

153450336_3659412374155627_8437785963142

Szia,

Holovitz Alexandra vagyok

Holovitz Alexandra sex coach & tantra tréner vagyok. 
Missziómként tekintek rá, hogy támogassam az embereket a szexuális vágyaik elfogadásában, ezáltal hozzásegítve őket egy felszabadult, kiteljesedett életmódhoz.

Az elmúlt éveimet a harmonikus és kiegyensúlyozott életmód, az egészséges önelfogadás, valamint a kiegyensúlyozott szexuális élet megvalósításának a kutatásával töltöttem el. Négy kontinens száznál is több országában jártam azt figyelve, hol miként élik meg az emberek a mindennapi örömöket.

Rengeteg időt, pénzt és energiát fordítottam arra, hogy a legjobb mentoroktól tanuljak. A coachingon belül a szexualitásban és azon belül a tantrában találtam meg a számomra valóban inspirációt nyújtó területeket.

Hiszek abban, hogyha valakinek segítek magas szinten megtapasztalni a szexualitást, azzal boldogságot, kiegyensúlyozottságot és harmóniát viszek az életébe. A Londonban folytatott tanácsadásaim eredményeként számos hozzám segítségért forduló személy életében sikerült kiemelkedő változásokat elérnünk, és erre roppant büszke vagyok!

Szexuális alkimistaként gondolok magamra, holott nem mindig álltam ennyire stabil lábakon ezen a téren. Rengeteg félelmet, bizonytalanságot és korlátozó hiedelmet kellett magam mögött hagynom az idáig vezető úton

Miről szól a workshop:

Ez alatt a 2 órás workshop alatt megtanulhatod a tantra légzés alapjait, hogy hogyan építheted be a mindennapjaidba az érzékeid felébresztéséhez és a szexualitásod emeléséhez.

 

A workshopon belemerülünk az Orgazmikus légzés titkaiba, amivel női, szexuális energiáid növelheted.

Egy biztonságos és intim térben leszünk együtt, ahol megmutathatjuk magunkat, sebezhetőségünket, megtapasztalhatjuk az örömöt, kiaknázhatjuk az orgazmikus légzésben rejlő lehetőségeket és akár az energetikai orgazmust állapotát is. 

A légzés híd a tested és a tudatalattid közt. Az orgazmikus légzés a boldog, eksztatikus élet magja. 

Ahhoz, hogy végre fel merd igazán vállalni önmagad, akár az életben, akár a hálószobában, hogy merd megélni a szexualitásod, semmi más nem kell, csakis TE!

Tudom, mennyire nehéz elengedni a gátjaid, megadni magad és csak bízni! Én is voltam ott, ahol te. Én is tele voltam kétségekkel magammal, a képességeimmel, a külsőmmel kapcsolatban, és éreztem szégyent a vágyaim miatt. Aztán elkezdtem gyakorolni az orgazmikus légzést, és megváltozott az életem!

A saját utazásom a tantrán és az orgazmikus légzésen át a szexuális szabadságig inspirált arra, hogy ezen az estén neked is átadjam ezt a tudást!

Amit megtanulhatsz a workshopon:


- Hogyan tudod gyakorolni a tantrát egyedül
- Hogyan ébresztheted fel magadban a Belső Istennőt a légzésed segítségével
- Hogyan tudod elengedni a kontrollt és megadni magad a gyönyörnek
- Hogyan tudod kiterjeszteni az érzékelésed
- Hogy tudod összehangolni a tested a lelked és az elméd
- Hogy tudod kiélesíteni az intuícióid
- Hogyan tudod megnyitni a torok-csakrád
- Hogyan tudod a szexuális energiáidat öngyógyításra és alkotásra, teremtésre használni
- Hogy tudod alkalmazni az orgazmikus légzést
- Hogyan tudod megadni magadat a gyönyörnek és megtapasztalni a teljes testes orgazmust 

Ha szeretnéd megtanulni, hogyan élheted meg önmagad sokkal boldogabban, felszabadultabban, szeretetteljesebben az orgazmikus légzés által, ne habozz!

Az online workshop ára:

Megrendelni az adatok kitöltésével és a díj elutalásával tudsz :

A kurzus ára: 10.000.-

Utalási adatok:

Holovitz Alexandra

Magnet Bank

1620025410088764

 

Külföldről:

IBAN: HU84 1620 0254 1008 8764 0000 0000

BIC: HBWEHUHB

 

Közleménybe pedig írd meg a számlázási adataidat: név, cím

Megjegyzésbe kérlek mindenképp azt a nevet írd, amit itt az oldal alján adtál meg, hogy tudjuk, hogy te utaltál. 

A részvételi díj utalása után 24 órán belül megkapod a z online kurzus linkjét.