Marosvölgyi Andrea

Transzformatív  Coach

IMG_9694.JPG

Miért transzformatív coaching?

Nem szeretem a coach kifejezést, mert annyira behatárolt.

...hogy azt, hogy nő vagy, nem lehet figyelmen kívül hagyni vállalkozóként sem.

Nem fogsz tudni (hosszútávon) és nem is kell férfiasan versenyezned és nyomulnod. 

...hogy az, hogy nő vagy, egy csomó olyan skill-el gazdagít, amit a javadra tudsz használni, ha érted a saját működéseid és össze tudsz vele dolgozni. 

%F0%9F%8E%B6%F0%9F%8E%B6%F0%9F%8E%B6Tegnap%20kisebbfajta%20csoda%20t%C3%B6rt%C3%A9nt%20%C3

Ha egyedül már egy ideje próbálkozol, de még nem jött meg az áttörés

 

A folyamat alatt ezeken dolgozunk: 

Mindset

Minden működésünk, gondolatunk alapja az a mélyen meghatározó minta és sémarendszer, amit tudattalanul hordozunk gyerekkorunk óta. Olyan, mint a fa gyökere, ebből nő ki minden, ami felette van, így ha azok nem a céljaid támogatják, szabotálhatnak bármiben, amihez kezdesz: párkapcsolatban, munkában, üzletben, az életben, mindenben.

Bármihez is kezdesz, ezzel kell kezdeni a munkát, hogy olyan alapokra építhess, amilyen eredményt szeretnél. 

Stratégia

Megtaláljuk azt a letisztult, világos és vonzó üzenetet, amely egyértelműen kommunikálja a szolgáltatásod erejét, így a számodra tökéletes ügyfeleket vonzza be, akik kizárólag veled akarnak együttműködni, mert megszállottjai a tartalmaidnak és annak, amit képviselsz. Elkötelezettek feléd és tisztában vannak vele, hogyan változtathatja ez meg az életüket. 

Létrehozzuk a tökéletes csomagokat és árazást, hogy te pontosan azt csinálhasd, amit a legjobban szeretsz és amihez a legjobban értesz. Letisztázzuk, hogy milyen folyamaton viszed végig az ügyfeleidet, hogy ők valódi eredményeket érhessenek el. 

Megtanulod a női energiából működtethető, nem pusholt értékesítési folyamatot, amely a sales-t könnyeddé és pozitív élménnyé teszi számodra, amit szívesen csinálsz. 

Megalkotjuk a hiteles és könnyen karbantartható tartalom stratégiád, amely lelkes ügyfeleket teremt számodra és amivel olyan közösséget építhetsz magad köré, akik alig várják, hogy veled dolgozhassanak.  

Felépítjük a rendszereket, folyamatokat és ha kell csapatot, hogy zökkenőmentesen működjön az üzleted, és mégis maradjon tered és időd, hogy élvezhesd azt az életet, amiért vállalkozóvá váltál, ahelyett, hogy saját vállalkozásod rabszolgájává válnál.  

A folyamat végére teljes mértékben tisztában leszel a márkaépítéssel és a pozicionálással, a marketing üzeneteddel és a jó energiájú értékesítési folyamatoddal, hogy végre annyit kereshess, amit a munkád valóban megér.

Miért válassz engem mentornak ?

 

Marosvölgyi Andrea vagyok, Life - és Business coach/ mentor

25 évesen építettem fel az első vállalkozásom személyi edzőként, majd az enyém volt Magyarország első személyi edző stúdiója, amit a kiégésem és egy két éves kihagyás (Balin élés) követett. A coaching vállalkozásomat is villámsebességgel építettem fel ezután és lett nagyon gyorsan sikeres. Azonban minden ilyen sikeremet ugyanolyan mértékű kiégés követett, amit annak a maszkulin energiának tulajdonítok, amit mindeddig működtettem a vállalkozásaimban. Január óta foglalkozom a nőiséggel, női energiákkal, hoztam létre az Embody Her női csoportot és jött létre Holovitz Alexandrával karöltve a Rising Woman Mastermind, amit már egy másfajta energiából, egészen más működésmóddal csinálok, megismerve magamat, használva a női minőségemet. 

A coach pályámat anno üzleti mentorként kezdtem, Tusnádi Rolandnál tanultam, majd az ő üzleti mastermind-jain mentorként működtem közre és közben saját klientúrát építettem.  Sokmindent tanultam és alkalmazok az ott tanult High Ticket rendszerből, de sokaknál láttam, hogy az abban használt férfi energia csak időlegesen működik, és ahogy nálam is, legtöbbünknél gyors kiégéshez vezet.

Női vállalkozóként, valami hiányzott belőle számomra és miután ezt magamban felfedeztem, illetve integráltam a vállalkozásomba, úgy látom, hogy nekünk erre szükségünk van a hosszútávú sikerhez. 

Tanulmányaimat Life- és Business coachként a Coaching and Love iskolában végeztem, vállalkozói mentorként Tusnádi Rolandnál tanultam, illetve második éve tanulok Integrál Pszichológiát az Integrál Akadémián.

„Sokkal több intellektuális ingerre van szükséged, mint a többi embernek. ... Felhalmozott tudásodnak csak egy célja van, az, hogy egy nap majd inspirálni tudj másokat.” (Génkulcsok)

Ez a mondat leírja az életem. Tudom, hogy az életünket maguknak teremtjük és ezt szeretném átadni másoknak is. Ez elválaszthatatlan a vállalkozástól, hiszen a mindset az alapja mindennek. Hogy vállalkozóként mit tudsz létrehozni, 80%-ban a gondolkodásmódodtól függ és csak a maradék a stratégia. Ezért nincs értelme vállalkozást fejleszteni anélkül, hogy ne foglalkoznánk mindennek az alapjával, saját magunkkal. 

A folyamataimban én ezt tartom a legfontosabbnak, eszenciálisnak. 

Rólam mondták

"Lélekben már (azt hittem) mindenre felkészültem, stratégia, kampányok stb, stb...erre mivel kezdünk? Önismeret. Gondoltam jó, hát legyen, abban legalább jó vagyok.
Nagyjából tizenöt perc telt el míg rájöttem, hogy fogalmam sincs semmiről. Képtelen voltam meghatározni a mérhető céljaimat, a (valós,őszinte) álmaimat és, talán a legfontosabb, ami a vállalkozásom alapja kellene legyen, egy önazonos márka képét. 
Ezek után természetesen minden mással is részletesen foglalkoztunk (az ügyfélszerzéstől a sales-en át a határ a csillagos ég volt),amiket előzőleg természetesen én képtelen voltam felépíteni egy tiszta ön-és vállalkozás kép hiányában..." - Daniella Devecsai

 

Készen állsz megváltoztatni az életed a vállalkozásoddal és a vállalkozásod a mindseted által ?

Mi történik, ha jelentkezel?

Töltsd ki a kérdőívet, hogy lássam, miben vagy, hol tartasz és miben vannak az elakadásaid.

Ha a válaszaidból úgy ítélem meg, hogy számodra hasznos lenne a közös munka, egy ingyenes stratégiai hívásra hívlak meg.

Ennek célja, hogy együtt átbeszéljük a vállalkozásod lehetőségeit és megnézzük, hogy hova juthatnál a közös munka által.

A beszélgetés célja minden esetben az, hogy akár igent, akár nemet mondasz a végén az együttműködésre, nyugalom legyen benned, hogy aktuálisan a legjobb döntést hoztad a vállalkozásod és a magad számára.