Ti mondtátok...

Én köszönöm! 

"Évek óta érzem, hogy egy görcs vagyok, szorongások, félelmek gyötörtek belülről, ezt persze kifele sose mutattam, mosolygós álarcot hordtam, miközben belül sírdogált a lelkem.

A karrieremben és a magánéletemben egyaránt elakadásokkal küzdöttem, utáltam az életem.

Hiába a sok pszichológia témájú könyv, amit olvastam, hiába a sok önismereti youtube videó és előadás, érdemi változás nem történt. Valahogy a gyakorlatba nem tudtam ezeket a tudásanyagokat hasznosítani és csak toporogtam az életutamon.

Ekkor ismertem meg Andit és általa összállt a kép.

Úgy tudnám a közös munkát leírni, hogy egy földre szállt angyal kézen fogott, és rávilágított az értékeimre, segített megszelidíteni a gonosz "belső hangot", aki már egyre ritkábban szólal fel ellenem és felpörögtek az események. Ilyen intenzív fejlődést és haladást még nem tapasztaltam.

Egyre többször érzem, hogy szeretem magam, hogy jóban vagyok magammal, hogy önbizalmam van, hogy ragyogok.
Megváltoztak a gondolataim, a belső párbeszédek. Ellenségből a szolgálatomba álltak. A boldogságszintem elkezdett növekedni, az életem jó irányt vett minden szempontból.
Ha te is szeretnél a legdrágább kincsedből, az idődből, éveket nyerni és minőségi, boldog életre vágysz, jó szívvel ajánlom Andit kísérődnek utadon.
Különlegessége, hogy nagyon jól eltalálja, hogy mikor van szükséged kedves támogatásra  és mikor kell feltegyen kemény kérdéseket. Személyre szabott feladatokat fog adni neked, ami inspirál és fejleszt. Szakértelme, kisugárzása mellett nagyon szeretem benne, hogy saját élettapasztalatait is őszintén megosztja. Számomra ettől igazán emberi és hiteles segítőm a boldogság, és sikeres, elégedett élet felé."

 

- Zsuzsi

"Mióta ismerem Andit imádom az írásait és nagy kedvvel vetettem bele magam a bejegyzéseibe míg egyik napról a másikra már nem csak a humora miatt olvastam, hanem mert végre valami amit a neten olvastam intellektuálisan is stimulált, elgondolkodtatott. A közös munka is ilyen volt és alig várom a folytatást!
Azzal a gondolattal vágtam bele a programba, hogy nekem irányra, konkrét útmutatásra van szükségem, valakire,aki megmondja pontosan mit és hogy csináljak. Ez már csak azért is vicces mert én magam is ennek az ellenkezőjére; az önállóságra, önismeretre és abból következő magabiztosságra igyekszem felkészíteni a saját vendégeimet, de így, kezdő vállalkozóként azonnal elkapott a frász és csak vártam, hogy valaki (Andi) megment.
Lélekben már (azt hittem) mindenre felkészültem, stratégia, kampányok stb, stb...erre mivel kezdünk? Önismeret. Gondoltam jó, hát legyen, abban legalább jó vagyok.
Nagyjából tizenöt perc telt el míg rájöttem, hogy fogalmam sincs semmiről. Képtelen voltam meghatározni a mérhető céljaimat, a (valós,őszinte) álmaimat és, talán a legfontosabb, ami a vállalkozásom alapja kellene legyen, egy önazonos márka képét. 
Ezek után természetesen minden mással is részletesen foglalkoztunk (az ügyfélszerzéstől a sales-en át a határ a csillagos ég volt),amiket előzőleg természetesen én képtelen voltam felépíteni egy tiszta ön-és vállalkozás kép hiányában.
Rengeteg mindent tanulhattok és tanulok még én is Anditól de a legnagyobb érték és változás, amiért rettentő hálás vagyok, bennem kezdődött el, akkor és ott az első héten az első önismereti házi feladattal és folytatódott az egész program során,
ami alatt Andi rám, a céjaimra, álmaimra és a vállalkozásomra és az ehez szükséges fejlődésemre szabta a programot. Ja, és ha ez még nem elég, rettentően alapos és igényes, elkötelezett, gyakorlatias, probléma orientált tele ötletekkel, és többnél több tudással és tapasztalattal.
A közös munkánk a vállalkozásomat (és személyes fejlődésemet) illető eddigi legjobb döntés volt és Neked is csak ajánlani tudom!"

 

- Dana

"Akkor találkoztam Andival, mikor az életemben lezártam egy korszakot, egyben fel is tettem magamnak a kérdést: hogyan tovább. Adtam magamnak időt rá, hogy ez magától megválaszolódjon, hogy kicsit dobáljon a sors szele. A sorsnak persze első dolga volt Andi útjába sodorni, és ezt az időt innentől tudatos építkezéssel tölthettük. Nem volt velem egyszerű dolga, ha valakihez kellett türelem részéről, az én voltam, mégis, három hónap alatt rávett profi módszerekkel, hogy gondolkodjam magamról, a helyemről a világban, megkérdőjelezzem az abszolútumokat, amiben hittem magammal és a világgal kapcsolatban. Megmutatta, hogy élhetem azt az életet, amit elképzeltem magamnak, még ha ezt az álmot olyan mélyre is temettem, alig látszott fénye a rárakódott önámításoktól. Sok munkát adott ezalatt az idő alatt és a jövőre nézve is. De bízvást állíthatom, segítsége nélkül mindez nem három hónapig, de, még szerencsével is, egy évig tartott volna, ha eljutok egyáltalán idáig."

 

- Ádám

Kontakt

MAROSVÖLGYI ANDREA

                                Önismereti Mentor