Öngyógyítás Szexuális Energiával

gréta-2.png

Szia,

Holovitz Alexandra vagyok

Holovitz Alexandra sex coach & tantra tréner vagyok. 
Missziómként tekintek rá, hogy támogassam az embereket a szexuális vágyaik elfogadásában, ezáltal hozzásegítve őket egy felszabadult, kiteljesedett életmódhoz.

Az elmúlt éveimet a harmonikus és kiegyensúlyozott életmód, az egészséges önelfogadás, valamint a kiegyensúlyozott szexuális élet megvalósításának a kutatásával töltöttem el. Négy kontinens száznál is több országában jártam azt figyelve, hol miként élik meg az emberek a mindennapi örömöket.

Rengeteg időt, pénzt és energiát fordítottam arra, hogy a legjobb mentoroktól tanuljak. A coachingon belül a szexualitásban és azon belül a tantrában találtam meg a számomra valóban inspirációt nyújtó területeket.

Hiszek abban, hogyha valakinek segítek magas szinten megtapasztalni a szexualitást, azzal boldogságot, kiegyensúlyozottságot és harmóniát viszek az életébe. A Londonban folytatott tanácsadásaim eredményeként számos hozzám segítségért forduló személy életében sikerült kiemelkedő változásokat elérnünk, és erre roppant büszke vagyok!

Szexuális alkimistaként gondolok magamra, holott nem mindig álltam ennyire stabil lábakon ezen a téren. Rengeteg félelmet, bizonytalanságot és korlátozó hiedelmet kellett magam mögött hagynom az idáig vezető úton

Miről szól a workshop:

A szexuális öngyógyítás alapja a "központositással" kezdődik. 

De mi is a központosítás? 

Azt jelenti, hogy újraegyesítjük a személyiség egyes részeit (én-részeket: psziché-test-lélek) hogy saját központunkból (dan tien) tudjunk kapcsolódni és teremteni (gyógyulni). 

Előnyei: Jobb közérzet, több energia, friss elme, nyitott szív, aktív életöröm.

Gyere el és tapasztald meg a gyakorlatban is a központosítás (öngyógyitás) alapjait, ami mozgásból + légzésből és egy meditációból áll.

Kényelmes ruha/nyitott szív szükséges csak!

A workshop ingyenes, az EmBody Her facebook csoportban tudod megnézni.