2.png

13:00- 14:00 

EDZÉS ÉS TÁPLÁLKOZÁS CIKLUSSZINKRONBAN

Biztosan észrevettétek már magatokon, hogy időnként érthetetlen módon könnyebben megy az edzés és a diéta, néha pedig szinte lehetetlennek és teljesen reménytelennek tűnik az egész. 

 

Ezek hátterében nem feltétlenül, sőt tapasztalataim szerint az esetek nagy részében nem az akaraterő vagy a motiváció hiánya áll, hanem a női ciklus.

 

A mi ciklusunk teljesen más, mint a férfiaké. Míg az övék 24 órás, és heti valamint havi szinten is teljesen egyenletes, a mi ciklusunk 4 hetes! 

 

Míg ők rutinszerűen képesek hasonló teljesítményt nyújtani nem csak a munkában, de edzés és diéta terén is, ha mi is ezzel próbálkozunk, garantáltan egy ördögi kör áldozatai leszünk.

 

A női ciklus egyes szakaszaiban négy hormon szintje állandóan változik és ezen változások minden egyes szakaszban befolyásolják a testünk és az agyunk működését is, emiatt pedig az edzés és diéta eredményét is.

 

Ez elsőre inkább átoknak mint áldásnak hangzik, de igazából fantasztikus, lenyűgöző és teljesen természetes!

 

Amint egyszer megismered a ciklusod miértjét, hogyanját gyakorlatilag felszabadítod a benned rejlő, eddig ki nem használt szuper erőd!

 

Szinkronban élni, szinkronban edzeni és enni a ciklusoddal (ezt hívjuk ciklusszinkronnak) azt jelenti, hogy a ciklusod éppen aktuális fázisának élettani és biokémiai folyamatai alapján éled a mindennapjaid. 

 

Ha ez bonyolultnak is hangzik elsőre, hihetetlen gyorsan és könnyen elsajátítható, és olyan harmóniát ad, hogy a legtermészetesebb dolognak érzed majd a világon.

 

Ehhez hozok Neked nagyon gyakorlatias útmutatót, ami alapján te is beépítheted ezt a tudást az életedbe! 

3.png

A kuponokat Devecsai Daniellánál válthatjátok be 2021. július 30-ig, a 2 hónapos egyéni ciklusszinkron programhoz. Itt jelentkezhettek be hozzá :