Támogatlak, ha te is úton vagy önmagad felé..

Minőségi tartalmak az önismeret, a fejlődés, az úton járás, a tudatosság kérdéseiről.
Őszintén. Tisztán. Úgy, ahogy az VAN.

Bennünk. Emberekben.

CSATLAKOZZ ZÁRT CSOPORTJAIMHOZ

Manapság számtalan szerepnek próbálunk megfelelni, miközben egyre távolodunk saját belső hangunktól...

Tapasztalatból tudom, mekkora fókuszt igényel kapcsolatban maradni önmagunkkal

Választhatjuk az életünket minden pillanatban, minden döntésünknél

Ha tudatosítjuk sémáinkat, automatizmusainkat, és felismerés pillanatában másképp választunk. 

IMG_3029.JPG

Fontos a mindennapos önszeretet, öngondoskodás és elfogadás saját magunkkal és másokkal

Mert ahogyan gondolkozunk, érzünk, beszélünk önmagunkkal alapja annak, milyen életet tapasztalunk, és kulcsa a boldogságunknak.

A sok év alatt én is felismertem, hogy a belső békéhez, a harmonikus és boldog élethez, az egészséges kapcsolatokhoz, vagy akár a vállalkozói létem kiegyensúlyozott megéléséhez az önismereten keresztül vezet az út.


Nincs más lehetőség.

Önmagad felfedezése támogató közeggel a hátad mögött sokkal könnyebb, mint egyedül

Mit szólnál hozzá, ha…

  • túllendülnél azokon a destruktív érzelmeken, amelyek eddig visszahúztak?

  • sikerülne rendezni a viszonyt az életed legfontosabb szereplőjével, saját magaddal?

  • kapcsolatfüggés és a szeretet külső forrásokból történő keresése helyett megtanulnád önmagad szeretni és tölteni, hogy ezentúl kapcsolódni is teljes egészként tudj?

  • a belső monológod az erősségeidre és a lehetőségeidre fókuszálva segítené a céljaid elérését, ahelyett, hogy szabotálnád saját magad?

  • a belső békéd szép lassan az életed minden területén éreztetné jótékony hatását?

IMG_9651_edited.jpg
 

A következő szinteken segítelek önmagad önazonos megélésében a magánéletben és a hivatásodban

TOVÁBB

1ON1 KONZULTÁCIÓ

Integrál szemléletű Coachként tudlak segíteni különböző életterületeiden, ha elakadtál, vagy szeretnéd a benned lévő potenciált kibontakoztatni, magasabb szintre emelni. Segítelek abban, hogy úgy lásd magad, amilyen valójában vagy és azzá válhass, amilyenné szeretnél.  

SÉTÁLÓ COACHING
Szentantalfán

Találj vissza a tengelyedbe- Női önismeret a táncon keresztül Santiago Maciellel és velem.

RISING WOMAN BUSINESS MM

Diamond

12 hetes kis csoportos üzleti mastermind program MÁR MŰKÖDŐ szolgáltatás alapú vállalkozóknak, ahol az üzleti stratégia találkozik a szívközpontú-női-energiából való működéssel. Holovitz Alexandrával és velem.

RISING WOMAN BUSINESS MM

Rise

12 hetes kis csoportos üzleti mastermind program KEZDŐ  szolgáltatás alapú vállalkozóknak, ahol az üzleti stratégia találkozik a szívközpontú-női-energiából való működéssel. Holovitz Alexandrával és velem..

 

Szerintem az önismeret a legizgalmasabb utazás, mely egész életeden át tart. Ezt az utat járva elérheted, hogy ne a külvilág mondja meg mit csinálj, milyen életet kellene élned, hanem lehetővé válik, hogy önálló irányításod legyen felette. Ha van kellő önismereted, önreflexiód, akkor nálad a kontroll és olyan életminőséget teremthetsz magadnak, amilyet csak szeretnél.

​Engem az életem alakulása terelt abba az irányba, hogy mélyebben foglalkozzak önismerettel. Már a húszas éveim elején túl voltam életem mélypontján és azóta belülről építkezem, ahelyett, hogy a világot okolnám a körülményeimért vagy másoktól várnám a megoldásokat.

Sokáig csak önmagamon dolgoztam coachok, mentorok, különböző segítők által, majd elvégeztem egy Life -és Business coach képzést, illetve másodéves vagyok az Integrál Akadémián, ahol Integrál Pszichológiát tanulok. 

„Sokkal több intellektuális ingerre van szükséged, mint a többi embernek. ... Felhalmozott tudásodnak csak egy célja van, az, hogy egy nap majd inspirálni tudj másokat.” (Génkulcsok)

Ez a mondat leírja az életem. Tudom, hogy az életünket maguknak teremtjük és ezt szeretném átadni másoknak is.

„Valahányszor azt látod, hogy az emberek birkaként viselkednek, segíthetsz kiszabadítani szellemüket kondicionáltságuk ketrecéből.” (Génkulcsok)

Tapasztalatból mondhatom, hogy önmagad megismerése és elfogadása felszabadító érzés. Azt jelenti, tied a konroll, olyan életet teremthetsz, amilyet csak szeretnél. Célom, hogy minél többeknek segítsek eljutni ebbe a felemelő állapotba.

ISMERJ MEG

 

RÓLAM MONDTÁK

"Lélekben már (azt hittem) mindenre felkészültem, stratégia, kampányok stb, stb...erre mivel kezdünk? Önismeret. Gondoltam jó, hát legyen, abban legalább jó vagyok.
Nagyjából tizenöt perc telt el míg rájöttem, hogy fogalmam sincs semmiről. Képtelen voltam meghatározni a mérhető céljaimat, a (valós,őszinte) álmaimat és, talán a legfontosabb, ami a vállalkozásom alapja kellene legyen, egy önazonos márka képét. 
Ezek után természetesen minden mással is részletesen foglalkoztunk (az ügyfélszerzéstől a sales-en át a határ a csillagos ég volt),amiket előzőleg természetesen én képtelen voltam felépíteni egy tiszta ön-és vállalkozás kép hiányában..."

 

FACEBOOK LIVE beszélgetések

Ezek az anyagok elindíthatnak az úton, és rajtuk keresztül megismerhetsz engem is

További videókért keresd fel
youtube csatornámat

 
IMG_3039.JPG

KAPCSOLAT

Szeretettel várlak egy 30 perces ingyenes konzultációra, amiben felmérjük miben tudnálak támogatni!

Köszönöm, hamarosan jelentkezem!

Kövess itt

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

© 2021 by Embody