Rólam

Történetek, fontos pontok az életemben, amikből a személyiségem épül és ami által hiteles segítő lehetek a hozzám fordulók számára, mind a Life-coaching, mind az üzleti mentoring területén. 

IMG_3050.JPG

2021 év elején indítottuk el Holovitz Alexandrával karöltve a Rising Woman Mastermindokat, először még önismereti (szexualitás-nőiség) vonalon, idén pedig már 3-jára indul az üzleti Mastermind, ahol a célunk a vállalkozói gondolkodásmód átformálásával transzformálni a női vállalkozásokat. Hitünk szerint az üzleti siker csak 20%-ban múlik a stratégián, 80%-ban a gondolkodásmódunkon, érzelmi blokkjaink felszabadításán, energiaszintünk állapotán áll. 

Ezt adjuk át 12 hétben kiscsoportos képzés formájában. 

Rising Woman Mastermindok
2021-

Dancing Salsa

Több, mint egy évig jártam Santiago Macielhez táncolni, ami olyan távlatokat mutatott tudatosságom fejlődéséhez, amire nem számítottam egy mozgásrendszertől. Módszere által sokkal finomabban érzékelek, képes vagyok az energiaszintem saját forrásból emelni bármikor és bárhol, körülményektől függetlenül és ezáltal sokkal több valós információt befogadni a környezetemből, az emberekről, érzékelni a valóságot. Ez rengeteget tesz hozzá az életemhez és a munkámhoz is, a klienseim tiszta érzékeléséhez és a velük való együttműködéshez.

IMG_3049.JPG

Total Sense, Quimera
2021-22

2020 óta tanulok Integrál Pszichológiát, ami addig kialakult világ- és emberképemet egészítette ki és rakta egy átlátható és átjárható térképre, ahol olyan rálátást tanulok az emberekre, az emberi működésekre, amivel sokkal elfogadóbbá, komplexebbé váltam, amellett, hogy olyan közösséget és kapcsolódási lehetőséget biztosít, amilyet eddig sehol nem tapasztaltam. Az integrál magába foglalja a nyugati pszichológiai irányzatokat és a keleti meditatív iskolák tanításait is, amivel olyan széles spektrumú rálátást és eszköztárat biztosít az emberi fejlődéshez, amit máshol egyelőre nem lehet tanulni. Sajátélményben megyünk keresztül a pszichodrámán, családállításon, Bodyworkön, Vipassana elvonuláson, amely nem csak elméleti tudást ad, hanem saját személyiségfejlődésünket is jelentősen transzformálja.

Integrál Akadémia -
Integrál Pszichológia

2020-

Waves

2016-ban bezártam a személyi edző stúdiómat, eladtam mindenemet és Balira költöztem, mert azt éreztem radikális változás kell ahhoz, hogy kimozduljon az életem abból a beragadásból, amit akkor máshogy nem tudtam megváltoztatni. Az idegen kultúrához, életkörülményekhez való alkalmazkodás felébresztette bennem az állandó fejlődésre való igényt és ráébredtem a saját magamban lévő erőre, rugalmasságra, amely mindannyiunknak a belső biztonságát adja, és amire újra rá kell találnunk. 

Calm Sea

Bali
2016-2017

IMG_3029.JPG
IMG_3039.JPG

2010-ben, első vállalkozásom elbukása elvitt mindent, ami addig a stabilitásomat adta: a lakásomat, az anyagi biztonságomat, a párkapcsolatomat. Akkor tanultam meg felelősséget vállalni az életemért és saját erőből újraépíteni mindent. Megtanultam, hogy az akarat, az állóképesség, a tiszta cél és az erőforrásaim adják a bázisát annak, hogy mit tudok létrehozni az életemben, és hogy ezek segítségével mindent elérhetek, amit akarok. 

Vállalkozói bukás, -újraépítés
2010-2016

  • Integrál Akadémia - Integrál Pszichológia

  • Santiago Maciel - TotalSense, Quimera

  • Gánti Bence - Integrál Körvezetői Képzés

  • Coaching and Love - Life- és Business Coach

  • TF - Személyi edző, Testépitő Edző, Életmód tanácsadó

  • Honti László - Kapcsolat dinamika

  • Szabó Attila - Karakterfixációk a 4 kvadránsban műhelymunka

Akiktől tanulok/tanultam

Akik nagy hatással vannak rám