Keresés

A GONDOLATAIM TEREMTIK A VALÓSÁGOM...


Kellett hozzá a csend, a megállás, hogy megértsem, VALÓBAN A GONDOLATAIM TEREMTIK A VALÓSÁGOM. Addig nem vettem észre.


A hétköznapokban szanaszét esik a fókuszunk, ezer felé figyelünk, millió dolgunk van, sorakoznak a teendők a to-do listán. A figyelmünk felszínes, szétszóródik. Nekem sem volt időm figyelni a gondolataim, csak sodródtam.


Pedig visszagondolva mindig is működött a vonzás, teremtés, vagy nevezzük, ahogy csak szeretnénk. Ha valamit nagyon szerettem volna, sokszor jutott eszembe, sokszor képzeltem magam elé, éltem bele magam, mintha már létezne. Esténként ezzel a gondolattal aludtam el, rajta volt a figyelmem, tudattalanul is. És aztán egyszer csak megvalósult, pont ahogy elképzeltem. Sok mindent teremtettem így, pedig nem direkt csináltam, nem tudtam, hogy mit teszek, csak működött magától.


Nálam bölcsebbek tanították már akkor is: Ne akarjak fejből megoldani, ne görcsöljek, ne feszüljek rá az életre, csak hagyjam történni. Engedjem áramolni, mert az élet értem van, lépjek kettőt hátra és hagyjam érvényesülni. Eddig is mögöttem állt és elsimított mindent, amit kellett. Kihúzott a gödörből, segített kimászni nehéz helyzetekből, én hiába erőlködtem, erőszakoltam volna meg a helyzetet, csak akadályoztam vele, hogy valami nálam nagyobb helyreállítson mindent. Az akarásommal csak nehezítettem, mert azzal megkérdőjeleztem, a hiány érzését tápláltam és vetítettem a jövőre. Akkor is elsimult egyszercsak minden, csak sokkal lassabban és sokkal nehezebben.


Aztán csend lett. Minden megállt. A zaj elült, az ingerek megszűntek, a figyelmem befele fordult, és akkor megláttam, és mindent megértettem. Megértettem, hogy ami bennem van, az van kívül is, az vetül a külvilágra, és csak tükröződik. Minden pontosan olyan, ahogyan bennem van. És ekkor elkezdtem irányítani.


Elkezdtem letisztázni, hogy mit szeretnék, mit szeretnék megélni, mit szeretnék érezni, miben szeretnék létezni. És ahogy erre figyeltem, ebben éltem- hiszen tudtam, hogy minden, amit szeretnék, energia, és ami már megjelent bennem gondolatként/energiaként, az már létezik-, egyszercsak elkezdett manifesztálódni, megjelenni a fizikai valóságomban is. Ahová figyelek, az megjelenik. Amit szeretnék, az valóra válik. Éppúgy, ahogyan a félelmeim is, ha azokra figyelek.


Ettől sokkal könnyebb minden, hiszen tudom, hogy ha kívül káosz van, belül kell rendet tenni. Ha nem figyelek eleget befelé, a figyelmem engedem a külvilágnak elvinni, a rend szétesik, a fókuszom szétszóródik és elkezdek a felszínen kapálózni. De már tudom, hogy hogy kell ehhez visszatérni. Hogy kell újra lecsendesedni, befele figyelni, fókuszálni és a dolgok helyreállnak a külvilágban is.


Ha belül béke van, rendben vagy/kapcsolódsz magaddal, az érzéseid a helyén vannak, a gondolataidat arra irányítod, amit szeretnél, és nem arra, amitől félsz, a fizikai valóságod ezt fogja tükrözni.

A FIZIKAI VALÓSÁGOD PONT OLYAN, AMILYENEK GONDOLATAID.

Te teremted a valóságod a jó és a rossz irányba is, nem kell mást tenned, csak erre tudatosnak lenni és figyelni.


Erről fogunk mesélni Zalaba Krisztián előadótársammal együtt, most szombaton a Szikrában tartott rendezvényen.


Az előadás címe: A gondolataink ereje- Hogyan teremtsd a saját valóságod


A témát a következő aspektusokból járjuk körbe:


Hogyan formálja az életünket a kényszeres gondolkodás • Hogyan teremted a saját valóságod a képzeleted által • Hogyan használd fókuszáltan a gondolataidat • Mekkora ereje van napi 10 perc tudatos elcsendesedésnek • Hogyan hangolódj rá Végtelen Potenciálodra


Ha érdekel az esemény, az alábbi linken tudsz jelentkezni:

https://www.facebook.com/events/2988731817916775/


Szeretettel várunk Téged is!

15 megtekintés
KAPCSOLAT

© 2020 by Marosvölgyi Andrea