top of page
  • andreamarosvolgyi

RENDRAKÁS - Régi és új


Már egy ideje bajlódom azzal, hogy melyik gondolatomat, hol osszam meg, mert van már egy pár csoportom. Amikor elkezd valami foglalkoztatni, többnyire megjelenik vele egy jó nagy adag inspiráció az alkotásra, megszületik valami és ahhoz csatlakoznak mások, akiket ezek a témák szintén érdekelnek.


Így volt ez két éve a női csoporttal és így van most ezzel is.TUDATOSSÁG - FENNTARTHATÓSÁG - KÖZÖSSÉG

https://www.facebook.com/groups/1032690694051466


Végre megszületett a név…

Nyáron a válság és az abból való pozitív kilábalás érdekelt és erre hoztam létre ezt a csoportot, illetve az ebben a témában zajló beszélgetésekhez. Mikor kijöttem ide már kevésbé éreztem a válságot központi kérdésnek, de az ide csatlakozók a válaszok alapján mind a tudatosság növelése miatt jöttek, így ezt a csoportot szeretném fenntartani erre.

A közösség, a fenntarthatóság, az egyéni és a kollektív tudatosság növelése mind-mind olyan témák, amik hozzám is tartoznak és amiket szívesen közvetítek. Viszont nyugodtan használjátok ti is ilyen jellegű dolgok megosztására. Minden olyan posztot kiengedek, amivel én is egyetértek.

És az ehhez a témához vágó személyes posztjaimat is meg fogom itt osztani ezután is.𓁻 BELÁTÁS

https://www.facebook.com/groups/740062377107162


Ezt a csoportot Bárányos Edittel hoztuk létre a beszélgetéseink alapján, amit egyelőre megtaláltok a YouTube csatornámon is (https://www.youtube.com/channel/UC3RAckyxRsuEPrF5SpQt34A ).

Ezek a beszélgetések talán kevesebbekhez szólnak még, kicsit mélyebbek, mint amihez a legtöbben csatlakozni tudnak, de ha megszólít, gyere be a zárt csoportba, mert lesznek nyílt együttlétek Edittel, például már most szombaton is, ahol nem csak ketten beszélgetünk már majd, hanem becsatlakozhattok ti is és feltehetitek a saját kérdéseiteket.
EMBODY HER - Bennünk a nő

https://www.facebook.com/groups/273958634076995


Ez volt a női csoportom, amit nagyjából egy éve magára hagytam, mert akkor eltávolodtam a női témától és az ember maga kezdett el jobban érdekelni, nemtől függetlenül, vagyis a nemeken túl.

Ez vezetett a Belátáshoz azthiszem.

Viszont az elutazással, a biztonság kérdésének előkerülésével, a saját biztonságom, a saját magammal való kapcsolatom erősödésével, a magammal lévő intimitásom újra terítékre kerülésével elkezdődött bennem a nőiségemmel való kapcsolódásom új szintje.

Saját magam megtartása, egy évtizedes szerelem elengedésének folyamata, az egyedüllét a világ túlfelén organikusan vezetett olyan megoldásokhoz, olyan gyakorlatokhoz, olyan szokásokhoz, amikkel egyre nagyobb biztonságban vagyok képes lenni a saját testemben.


Szívesen írok ezekről és bontakoznak bennem új irányok, amiken keresztül ezekkel talán másoknak is segíthetek majd.

Egyelőre a tapasztalás útját járom, de érzem, hogy valami új van születőben.MEDITATÍV COACHING

https://www.facebook.com/embody.her.marosvolgyi.andrea


Ez pedig a szakmai oldalam, amiről eddig nagyon keveset kommunikáltam.

Talán itt érett be… nem ez lenne az első, hogy Ázsiában születik meg valami fontos. Anno itt történt, hogy a blog, amit már másfél éve csináltunk egy barátommal, a megélhetésünkké vált.

Évek óta vagyok már coach, sok helyen és sok tanítótól tanultam már, de mindig azt éreztem, hogy igazából eszköztelen vagyok. Azt éreztem, nem tudok valódi változást előidézni mások életében és ez valóban így van. A változást csak te vagy képes létrehozni, én maximum kísérhetlek.


Tavaly találkoztam egy tanítómmal, Huszti Sándorral, akivel egy ideig együtt dolgoztunk. A folyamataiban a legmélyebb félelmeimmel találkoztam és tapasztaltam meg, ahogy a mélyükre ereszkedve, megtartva a legnehezebb érzéseket is és nem kimenekülve belőlük, azok egyszer csak maguktól megszűnnek. Kipukkadnak, és olyan oldódásokat hoznak, amikkel valódi változások indulnak be az életemben.


Ezt a tapasztalást kezdtem beépíteni a saját munkámba is és ez olyan változást hozott, amire mindig is vágytam. Valódi változások jönnek létre, amiben én csak kísérő vagyok és az eredmények engem is meglepnek.


Az elme szintjéről mélyebbre ereszkedve, egyfajta meditatív állapotban történik a kísérés, ahol testérzetekkel, érzésekkel kapcsolódva vezeti a folyamatot maga a “lélek”. Mindig ez a belső vezetés mutatja, hogy merre menjünk és sosem tudjuk előre, hogy hol fogunk kilyukadni. De mindig az igazság mutatkozik meg, ami aztán valódi változást hoz a kliens életében, mert ezután nincs kibúvó és a lélek nem engedi, hogy ne önmagát válassza.

Ezt a folyamatot csodálatos kísérni is. Megérintő látni és érezni, ahogy születik az egyre inkább önazonos ego.Erről itt olvashatsz többet:

https://www.marosvolgyiandrea.huVégigolvasva a saját soraim, talán életemben először érzem kereknek, azt aki és ami vagyok. Talán ezért is mertem kirakni egy szelfit, amit egyébként nem szoktam, mert mindig olyan öncélúnak érzem - bár tény, hogy többen olvassák így a posztot-, de most jó helyen van azthiszem. És köszi, ha emiatt végigolvastad!

19 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page