A saját történetem onnan kezdődik, hogy már gyerekkoromban is folyton kerestem az utam. Egy iskolát sem fejeztem be ott, ahol elkezdtem. Sosem követtem a konvenciókat, mindig arra mentem, amerre a szívem húzott, és nem féltem vállalni a következményeket. Emiatt sokszor botlottam el, és álltam fel újra és újra. 

2010-ben lettem először vállalkozó, személyi edzőként. Sosem voltam jó alkalmazottnak, mert mindig a saját fejem, a saját álmaim után mentem. 2012-ben hoztam létre az első saját stúdióm, ami akkor az első „lakás-fitnesz”volt (ROOM- The Private Fitness), és amiből azóta már rengeteg hasonló nyílt.

 

Előtte egy évvel elveszítettem mindenemet egy rossz döntéssel. Belementem egy vállalkozásba, amire nem voltam felkészülve, sem elég tudásom, sem tapasztalatom nem volt, így ekkor nagyjából mindenemet elveszítettem.

 ​

A stúdiót ebből a gödörből 6 év alatt építettem fel. Sikeres voltam benne, mégis az állandó küzdés miatt egy idő után teljesen kiégtem. Kerestem a megoldást, a kiutat belőle, és 2016-ban mindent feladtam és kiköltöztem Balira fél évre.

 

Ez a fél év sok mindent pucolt le rólam. Kaptam egy lélegzetvételnyi szünetet, teret a tisztánlátásra, csendet, hogy a zajokon túl meghalljam a saját belső hangomat. Rájöttem, hogy egyetlen ember van, akinek meg kell felelnem, és az én magam vagyok... mégis néha ez a legnehezebb. Bár nagy megoldásokat nem hozott ez a fél év, de közelebb kerültem magamhoz egy lépéssel. 

 

Hazatérésem után két évig "tudatos nihilben" éltem, szándékosan nem kerestem a kihívásokat, nem feszegettem a határaim. Ekkor még a nyugalmat kívülről vártam, ezért ez az állapot viszonylag sérülékeny volt. 

Aztán 2019 nyarán jött a fordulat az életemben, ami megváltoztatott mindent, és alapjaiban változtatott meg engem is. Pontosabban segített megtalálni az utamat. Megtalálni belül azt a nyugalmat, amit mindeddig kívül kerestem. Kapcsolódni saját magamhoz, erősebben, mint bármikor. 

 

Akkor végeztem el a coach képzést és ezzel párhuzamosan egy vállalkozói mastermindot (résztvevőként, később mentorként és head-coachként), ami felforgatta az egész gondolkodásmódom. Kilökött újra a komfortzónámból és ezzel segített a korlátaim levetkőzésében, amivel saját magam zártam le. Elindított egy olyan transzformációt az életemben, ami azóta áramlik, arra és úgy, ahogy én szeretném.

Ezt az utat szeretném megmutatni másoknak is. 

Marosvölgyi Andrea vagyok,

life-coach és önismereti mentor

KAPCSOLAT

© 2020 by Marosvölgyi Andrea