Szia, Andi vagyok

Szerintem az önismeret egy élethosszig tartó tanulás, egy út, amin járva megtanulhatod, hogy ne a körülmények, a külvilág irányítson téged, hanem te kormányozz és teremts magadnak egy olyan életet, amilyet csak szeretnél.
Hiszem, hogy minden értünk van, de ezt csak akkor értheted, ha ismered a világ, a dolgok működését, benne önmagadat és saját működéseid, sémáid, hitrendszereid, a színfalak mögé látsz és érted a "miért"jeid. Majd ezeket megismerve kilépsz az áldozati szerepből és elkezded az életed te magad irányítani és igazán élni. 
Az élet csodálatos, és áramlik, úgy, ahogy te szeretnéd, ha megtanulsz önmagadhoz visszakapcsolódni és önazonosan, tudatosan, önszeretetben élni. 
Engem az életem terelt arra, hogy elkezdjek önismerettel foglalkozni. Nincs is más választás, ha szeretnénk boldogok lenni.  
 
Rengeteg segítőm, mentorom volt az úton, akik lámpást adtak, támogattak, segítették a felismeréseim. Sokféle módszerrel találkoztam, amik mind hozzáadtak ahhoz, aki vagyok ma. 
Idén kezdtem az Integrál Akadémián Integrál pszichológiát tanulni, ami úgy érzem mindazt a tudást és tapasztalást rendszerezi és mélyíti, amiket ezen az úton tanultam, hogy segíthessek általuk másoknak is magukra találni és egy önazonos, kiteljesedett életet élni.