RISING WOMAN MASTERMIND

12 hetes kis csoportos mastermind program coachoknak és segítőknek, ahol az üzleti stratégia találkozik a szívközpontú-női-energiából való működéssel.

 

Készen állsz átírni minden korlátozó hiedelmed az üzleteddel és önmagaddal, hogy megduplázd a bevételed könnyedén?

IMG_7846.JPG
3-2.png
2-2.png
Womens-Health-Logo-1.png

Érzed, hogy többre lennél képes, mint amit most élsz coachként/segítőként?

Érzed magadban a szunnyadó vágyat,  hogy egyszer, talán majd Te is…. 

De valójában nem hiszed el.

Olvasod a könyveket, pörgeted a képzéseket

De nem jönnek a várt eredemények -  valami még mindig hiányzik?  

Tudod, hogy jó vagy abban, amit csinálsz

Hogy fontos, amit teszel az emberekért, de mégsem jönnek a megkeresések/ kliensek? Küzdelem az ügyfélszerzés?

Stressed Woman

Nem tudod, mi igazán a te üzeneted vagy még nem adtad el magadnak sem

Nem mered igazán felvállalni a marketinget/salest (önmagadat), nehogy pushy-nak tűnj, közben pedig kiégeted magad a kapkodással.

Ide-oda kapsz, mert nem tudod, mi hozná végre meg az áttörést? 

Álmodsz róla, hogy online dolgozz és közben körbe utazd a világot vagy a családoddal legyél többet

De azt veszed észre, hogy nemhogy kevesebbet, de még többet dolgozol, mint a 9-17-ig munkáddal és mégsem jutsz előrébb.

Business

Megértelek, nálunk is ez volt sokáig... 

AZT HISZED, HOGY A SIKERHEZ

Óriási követőszám kell a social mediákon

Alacsony áron vagy többféle csomaggal kell dolgoznod, hogy bárki meg tudjon fizetni

Drága hirdetések kellenek

Bonyolult marketing és tartalom stratégiát kell alkalmaznod, amihez nem értesz

Nyomulnod kell, ráírkálnod emberekre és érzed, hogy ez nem te vagy, ezért inkább nem is csinálsz semmit

Vagy különleges képességednek kell lennie, hogy jól manifesztálj gazdagságot illetve eleve szerencsésnek, akik természetesen vonzzák be a klienseket

Ezt mi is mind átéltük.

Követtünk, amit a piacon láttunk, amit üzleti mentorok tanítottak és bár ideig-óráig működtek ezek a stratégiák, valami hiányzott belőlük, ezért nem volt hosszútávú eredményük.

IMG_9701.JPG

Ez az ERŐ/ENERGIA ott szunnyad benned,

aktiválásra, egy segítő kézre várva,

hogy összeálljon a puzzle. 

Készen állsz, hogy elfoglald

azt a helyet a szakmádban,
amiről álmodtál?

  • Érvényesítsd ÖNMAGAD és mutasd meg a világnak, ki is vagy Te valójában! 

  • ​Tudd meg, mi a te zsenialitásod, mint Nő és mint coach/segítő!

  • Akarsz egy rendszert, ami nem csak a hideg stratégiákra épül, hanem a női energiából való áramló üzletépítést, támogató női kört és 2 mentort, akik már beleálltak. 

  • Szeretnél egy vezetőt, aki megmutatja, hogyan tedd össze, ami benne van már a fejedben, de még nem öltött testet a fizikai síkon. 

  • Mert a SIKER, mindenkiben ott rejlik, csak a megfelelő kulcsokat kell használni. 

Andi és Én támogatni fogunk ebben.

Aztán megtaláltuk azt a női energiából működtethető business formulát, amiben van stratégia, energia-munka, és igazi embodimentje a sikeres vállalkozásnak Nőként. 

 

Miért dolgozz velünk?
 

Holovitz Alexandra vagyok

Alexandra vagyok - sex coach és üzleti mentor.

Az évek alatt rengeteg CEO-val dolgoztam - és rádöbbentem, hogy hiába a külső státusz, ha belül nincs meg az önbizalom, a teljesség érzése és a sikeres stratégiai lépések, a siker elmarad. A szexuális energia az a vitális életenergia, ami hajtja az embert az életben előre és az egyik még kiaknázatlan eszenciája az élet és üzleti sikereknek. Az életenergia, önazonosság a megfelelő marketing stratégiával kombinálva MAGNETIKUSSÁ tesz. Ezen eszközök segitségével nemzetközileg sikeres coach üzletet építettem fel - 0-ról 7 figure-re. Ez a ‘vonzerő’ ami eljuttatott a TEDx-színpadára, a Women’s Health es Brainz magazin CREA díjához. Mindez nem jött volna létre az ÖNMAGAM brilliánsságának (egyediségének) felfedezése nélkül.

Az út RAJTAD keresztül vezet az ÜZLETI sikerhez.

3-2.png
2-2.png
Womens-Health-Logo-1.png
 

Marosvölgyi Andrea vagyok
 

Andi vagyok, Life -és Business coach, önismereti mentor.

25 évesen építettem fel az első vállalkozásom személyi edzőként, majd az enyém volt Magyarország első személyi edző stúdiója, amit a kiégésem és egy két éves kihagyás (Balin élés) követett. A coaching vállalkozásomat is villámsebességgel építettem fel ezután és lett nagyon gyorsan sikeres. Azonban minden ilyen sikeremet ugyanolyan mértékű kiégés követett, amit annak a maszkulin energiának tulajdonítok, amit mindeddig működtettem a vállalkozásaimban. Január óta foglalkozom a nőiséggel, női energiákkal, hoztam létre az Embody Her női csoportot és jött létre Szandrával karöltve a Rising Woman Mastermind, amit már egy másfajta energiából, egészen más működésmóddal csinálok, megismerve magamat, használva a női minőségemet.

A coach pályámat anno üzleti mentorként kezdtem, és sokaknál láttam, hogy az ott használt férfi energia csak időlegesen működik, és ahogy nálam is, legtöbbünknél gyors kiégéshez vezet. Valami hiányzott belőle és miután ezt magamban felfedeztem, illetve integráltam a vállalkozásomba, úgy látom, hogy erre sokaknak szüksége van a hosszútávú sikerhez. 

room_logo_final.png

Rólunk mondták

"Lélekben már (azt hittem) mindenre felkészültem, stratégia, kampányok stb, stb...erre mivel kezdünk? Önismeret. Gondoltam jó, hát legyen, abban legalább jó vagyok.
Nagyjából tizenöt perc telt el míg rájöttem, hogy fogalmam sincs semmiről. Képtelen voltam meghatározni a mérhető céljaimat, a (valós,őszinte) álmaimat és, talán a legfontosabb, ami a vállalkozásom alapja kellene legyen, egy önazonos márka képét. 
Ezek után természetesen minden mással is részletesen foglalkoztunk (az ügyfélszerzéstől a sales-en át a határ a csillagos ég volt),amiket előzőleg természetesen én képtelen voltam felépíteni egy tiszta ön-és vállalkozás kép hiányában..." - Daniella Devecsai

 
 

Nézd meg a videókat

Hogy beleláss a mindset-be, amit képviselünk

Készen állsz végre azt a vállalkozói álmot élni, amiért belekezdtél?

 

Mi történik, ha jelentkezel?

Ki kell töltened egy kérdőívet, amiben előszűrjük, hogy neked és a vállalkozásodnak jó lenne-e, ha részt vennél a Mastermind-ban?

Ha a válaszaidból úgy ítéljük meg, hogy számodra hasznos lenne ez a 3 hónap, egy ingyenes stratégiai hívásra hívunk meg.

Ennek célja nem az, hogy meggyőzzünk, vagy rábeszéljünk a Mastermind-ra, hanem hogy együtt átbeszéljük a vállalkozásod lehetőségeit és megnézzük, hogy hogyan érné meg neked ez a befektetés, és hogyan fog megtérülni számodra a lehető leggyorsabban.

A beszélgetés célja minden esetben az, hogy akár igent, akár nemet mondasz a végén a Mastermindra, nyugalom legyen benned, hogy aktuálisan a legjobb döntést hoztad a vállalkozásod és a magad számára. 

Várunk téged is, hogy együtt
újraírjuk a teljes mindseted
és újrateremtsük a vállalkozásod!

Jelentkezés
2.png
3.png

A program tartalma és ára