RISING WOMAN 

12 hetes Női Önismereti Online kurzus a nőiességed teljesebb megéléséért és fejlesztéséért.

Női önismeret és szexualitás.

pexels-cottonbro-4431101.jpg

Van egy kép a fejedben egy Nőről...

... aki önazonosan él, nem félve attól, mit gondolnak róla mások?

... aki meri teljesen felszabadultan, korlátok nélkül élni meg azt, amilyen valójában legbelül? 

... aki meg meri élni a szexualitását?

... aki boldog párkapcsolatban él és képes együtt fejlődi a Társával?

... aki nem fél egyedül sem lenni, aki képes önmagában is teljesnek lenni?

... aki gyönyörű, sugárzó, akiből árad az önszeretet?

... aki képes minden pillanatban teremteni azt az életet, amire vágyik?

... amilyenné válni szeretnél?

A Nőről, aki már most is vagy, csak fel kell szabadítanod a korlátai alól!

Készen állsz, hogy elindulj az úton és... 

...kapcsolódj azzal az erőteljes
női energiával,
ami valójában benned van
már most is?

...legyőzd a félelmeid és átírd
azokat a korlátozó hitrendszereket, 
amik visszatartanak attól,
hogy azt a nőt éld, akire vágysz?

...elengedd a régi verzióját
annak, ahogyan eddig megélted
a nőiségedet, hogy egy új,
felszabadultabb önmagadat éld?

pexels-artem-beliaikin-1090608.jpg

... feltüzeld a szenvedélyt 
magadban, ami életre kelti
magasabb szintű éned? 

... integráld a Tantra
pozitív hatásait, 
mind a magán, a szexuális, 
és az üzleti életedben? 

... bátran beleengedd magad a
változásba, mert ez fogja elhozni 
a valódi áttörést az életedben
és a kapcsolataidban! 

 MASTERMIND

HA ÚGY ÉRZED, A VÁLASZOD IGEN, AKKOR GYERE VELÜNK

pexels-yan-krukov-5479963.jpg

IDENTITY

Az első hónapban rálátást kapsz arra, hogy ki is vagy valójában a korlátozó hitrendszereiden túl, mind az életben, mind a szexualitásodban. Hogy mi szerint teremtetted eddig az életed, amit ezentúl hátrahagyhatsz, hogy rálépj egy új útra.

Hogy mik ezek?

Egy szűrő, amit gyerekkorunkban kaptunk, amelyen keresztül tapasztaljuk a világot, és ami, valójában nem a miénk. Ezek a hitrendszerek adják a kereteit annak, ahogyan a világot látjuk, amit igaznak hiszünk és ami által születnek bennünk a koncepciók arról, mi lehetséges számunkra, hol vannak a határaink, mire vagyunk képesek. Ezek által az “előfeltételezések" által kreáljuk a világunkat, a valóságunkat mi magunk, minden egyes percben. Ezek legtöbbször negatívak, minthogy nem érdemeljük meg a boldog párkapcsolatot, nem tudunk elég pénzt keresni, az élet stresszes, és korlátozzuk magunkat szexualitásunk megélésében is, ezáltal a teremtő energiánkat.

 

Ebben a hónapban azon dolgozunk, hogy ezeket a hiedelmeket feloldd és helyettük olyan pozitív hitrendszereket építs be, amik által megteremtheted a valóságod és önmagad új verzióját. Azt, aki valójában, belülről jövően vagy. 

A PROGRAM FELÉPÍTÉSE

VISION

EMBODIMENT

Miután megváltoztattad a hitrendszereidet és ráleltél valódi célodra, itt az idő, hogy elkezdd teremteni azt a életet, amit valójában élni szeretnél. 

A teremtés az a folyamat, amikor akarás és erőltetés nélkül képes vagy egyszerűen megengedni, hogy azok a dolgok, amiket szeretnél, manifesztálódjanak a fizikai valóságodban is. 

 

Amit gondolsz, azzá válsz. Amiben hiszel, az vagy. Amit belül megélsz, azt fogod kívül is tapasztalni.  Amilyen szinten rezegsz, az a rezgés kapcsolódik hozzád kívülről. Szexuális energiád, maga a kreatív életenergia, amivel képes vagy teremteni, olyan életet, amilyet szeretnél. 

 

Minden pillanatban ezt teszed most is, magad teremted a valóságodat. Amiben, ahol most vagy, azt is te hoztad létre. Az élet, amit tapasztalsz, a tükröződése annak, amit hiszel magadról, amit hited szerint megérdemelsz. Amilyen érzelmekkel vagy saját magad iránt. 

Ebben a hónapban azon lesz a fókuszunk, hogy képessé válj a teremtéseidet arra fordítani, amit igazából szeretnél létrehozni. Önszeretetedet, szexuális-, azaz életenergiádat gyakorlatok által olyan szintre emelni, amivel könnyedén teremtheted a vágyott valóságot és válhatsz azzá a Nővé, akivé csak szeretnél. 

Gyerekkorában mindenki tudja, hogy ki is ő valójában, órákon át képes elveszni abban, amit szeret, ítélkezés mentesen éli önmagát, azt amit belülről ösztönösen érez. Azaz teljesen álarcok nélkül önmaga, anélkül, hogy próbálna megfelelni a külvilágnak. 

Felnőtt korunkra ezeket elfelejtjük, lekorlátozzuk magunkat, és sokszor egy életen át keressük, hogy kik is vagyunk valójában, mit szeretünk igazán, mi lehet az életcélunk, kik lehetünk, kivé válhatunk.  

Van egy másik út is, amikor a fájdalmon, a szenvedésen keresztül találunk rá önmagunkra, az útra, amin járva kiteljesedhetünk.

Én például sokszor ezen az úton kapom az iránymutatást. Ilyen volt a 2011-es vállalkozói bukásom, amikor elveszítettem mindenemet, viszont ez indított el az önismeret útján,  vagy az évek óta tartó párkapcsolati útkeresésem, ami által most itt vagyok, hogy nőknek segíthessek abban, amiken én is keresztülmentem. Szandrát is saját negatív tapasztalásai irányították erre az útra, amivel most másoknak segít megélni valódi szexualitásukat, a bennünk rejlő igazi Nőt. 

A fájdalmas életszakaszok sosem azért vannak, hogy megnehezítsék az életünket, hanem, hogy a kihívások által fejlődjünk és rálelhessünk arra az ajándékra, amivel mi érkeztünk ide, amit mi adhatunk tovább a világnak.

 

Ebben a hónapban ezeken a folyamatokon megyünk keresztül, hogy a végén rátalálhass valódi célodra, mind az életben, mind szexuálisan. 

Mit tartamaz a kurzus?

12 VIDEÓ + WORKBOOK

12  CSOPORTOS

ONLINE COACHING

1 BÓNUSZ 
HIPNOTERÁPIA

1 BÓNUSZ 
TANTRA LÉGZÉS
WORKSHOP

FACEBOOK CSOPORT 
TAGSÁG, AHOL BÁRMIKOR
KÉRDEZHETSZ ÉS KAPCSOLÓDHATSZ

A TAGOKKAL

 

Rólunk

IMG_9702_edited.jpg

Holovitz Alexandra vagyok
Tantra Tréner/ Szex coach

“ Missziómként tekintek rá, hogy támogassam az embereket a szexuális vágyaik elfogadásában, ezáltal hozzásegítve őket egy felszabadult, kiteljesedett életmódhoz.

Az elmúlt éveimet a harmonikus és kiegyensúlyozott életmód, az egészséges önelfogadás, valamint a kiegyensúlyozott szexuális élet megvalósításának a kutatásával töltöttem el. Négy kontinens száznál is több országában jártam azt figyelve, hol miként élik meg az emberek a mindennapi örömöket.

Rengeteg időt, pénzt és energiát fordítottam arra, hogy a legjobb mentoroktól tanuljak. A coachingon belül a szexualitásban és azon belül a tantrában találtam meg a számomra valóban inspirációt nyújtó területeket.

Hiszek abban, hogy ha valakinek segítek magas szinten megtapasztalni a szexualitást, azzal boldogságot, kiegyensúlyozottságot és harmóniát viszek az életébe. A Londonban folytatott tanácsadásaim eredményeként számos hozzám segítségért forduló személy életében sikerült kiemelkedő változásokat elérnünk, és erre roppant büszke vagyok!

Szexuális alkimistaként gondolok magamra, holott nem mindig álltam ennyire stabil lábakon ezen a téren. Rengeteg félelmet, bizonytalanságot és korlátozó hiedelmet kellett magam mögött hagynom az idáig vezető úton."

3-2.png
2-2.png
Womens-Health-Logo-1.png
IMG_9648.JPG

Marosvölgyi Andrea vagyok
Mindset és Business Coach
 

Szerintem az önismeret a legizgalmasabb utazás, mely egész életeden át tart. Ezt az utat járva elérheted, hogy ne a külvilág mondja meg mit csinálj, milyen életet kellene élned, hanem lehetővé válik, hogy önálló irányításod legyen felette. Ha van kellő önismereted, önreflexiód, akkor nálad a kontroll és olyan életminőséget teremthetsz magadnak, amilyet csak szeretnél.

​Engem az életem alakulása terelt abba az irányba, hogy mélyebben foglalkozzak önismerettel. Már a húszas éveim elején túl voltam életem mélypontján és azóta belülről építkezem, ahelyett, hogy a világot okolnám a körülményeimért vagy másoktól várnám a megoldásokat.

Sokáig csak önmagamon dolgoztam coachok, mentorok, különböző segítők által, majd elvégeztem egy coach képzést, illetve szeptember óta Integrál Pszichológiát tanulok az Integrál Akadémián.

„Sokkal több intellektuális ingerre van szükséged, mint a többi embernek. ... Felhalmozott tudásodnak csak egy célja van, az, hogy egy nap majd inspirálni tudj másokat.”

Ez a mondat leírja az életem. Tudom, hogy az életünket maguknak teremtjük és ezt szeretném átadni másoknak is.

„Valahányszor azt látod, hogy az emberek birkaként viselkednek, segíthetsz kiszabadítani szellemüket kondicionáltságuk ketrecéből.”

Tapasztalatból mondhatom, hogy önmagad megismerése és elfogadása felszabadító érzés. Célom, hogy minél többeknek segítsek eljutni ebbe a felemelő állapotba.

KARC_FM_webre.jpg
Screenshot 2021-07-28 at 17.48.04.png
Screenshot 2021-07-28 at 17.01.50.png
room_logo_final.png

Visszajelzések

"A Mastermind egy szuper lehetöség, ha hajlandó vagy szembenézni a démonjaiddal és nem csodára vágysz, hanem tisztában vagy vele hogy kemény munka és idö hogy meglásd a csodát ami vagy!  Andi es Szandra komoly tudással, öszintességgel és humorral segitenek az utadon. Az eszközök amikkel dolgoznak, segitenek hogy mélyre áss, lebontsd a korlátaidat, amivel hátráltatod saját magad. Sokat dolgozunk egyénileg és csoportosan is. Számomra a csoportos munkák a legjobbak, nemcsak különleges embreket volt lehetöségem megismerni, hanem egymást segitve közelebb kerülök önmagam megismeréséhez és értékeimhez. Különbözö nézöpontok segitenek a fejlödésben, mert más megvilágitásból , mäsok szemével láthatod a dolgokat Megerödödött a hitem önmagamban, hogy ránézzek magamra és az engem körülvevö világra, hogy minden okkal történik és engem szolgál.  Hálás vagyok nekik ezért az "utazásért" és magamnak is hogy belevágtam!" - Ilyés- Kóré Tünde

 
 

Következő indulás:
folyamatosan lehet csatlakozni