7.png

14:10- 15:10 

SIKERRE ÖLTÖZVE MINI KURZUS

Melyik nő ne szeretne magabiztosabb, csinosabb vagy szexibb lenni? 

 

A SIKERRE ÖLTÖZVE mini tréning során megosztok veled pár alapvető lépést, ami közelebb visz a magabiztosabb és még stílusosabb énedhez! 

 

Ittes-Virág Veronika vagyok, tükörkép tréner, szín és stílustanácsadó, life és business coach, vállalkozó, anya és feleség.  

 

Küldetésem, hogy a hozzám csatlakozó hölgyeknek segítsek a számukra leginkább kifejező stílus megtalálásában és annak a gyakorlatba való átültetésében, ezáltal időt és pénzt spórolva nekik miközben boldogabbak, magabiztosabbak és még ellenálhatatlanabbak lesznek. 

 

Ha jól érzed magad a ruháidban, akkor nem várod a külső környezetedtől a visszaigazolást. Gondoljon bárki bármit, te jól érzed magad. Magabiztosságod kisugárzik életed minden területére, az ott elért sikereidre, legyen szó akár a családodról vagy a munkahelyedről. 

 

A változásodnak köszönhetően vonzóbb leszel és ez a párkapcsolatodra is biztosan pozitív hatással lesz. 

 

A magabiztosságodnak köszönhetően pedig bármit elérhetsz. Legyen szó az álmaidról vagy a főnöködről, mert a ruhád, mint rád öntött páncél erősít meg téged. 

 

Ha érdekel, hogy mik az első lépések az igazán egyedi, önazonos stílusod kialakításához, akkor tarts velem ezen a tréningen! 

4.png

A kuponokat Ittes-Virág Veronikánál  2021. július 30-ig használhatjátok fel online színelemzéshez, illetve a testalkat elemzés exra csomaghoz. Itt jelentkezhettek be hozzá :