1.png

09:00- 10:30 és 10:45-12:15

SMINKVARÁZS MINI WORKSHOP

Czopkó Nóri vagyok. Tíz éve foglalkozom sminkeléssel.

Misszióm: a nők mindennapi sminkkel kapcsolatos kihívásainak megoldása és támogatása.

 

Egyéni oktatásokon és csoportos workshopokon segítem őket abban, hogy megtanulják saját maguk elkészíteni a mindennapi, szépítő sminkjüket, amitől elégedettebben, mosolygósabban és magabiztosabban indulhatnak neki a napnak.

 

Közel 400 hölgy tisztelt már meg a bizalmával, tanulhattunk és élhettünk meg együtt fantasztikus és megható pillanatokat.

 

Lehetőségem volt végignézni azt a változást, amin keresztülmentek pár óra leforgása alatt: ahogy a legkülönbözőbb élethelyzetekből és élettörténetekből érkezve nemcsak a külsejükben történt változás, de különféle lelki folyamatok is elindultak bennük.

 

A nőiesség és nőiség kiteljesedésének kutatása vezetett a Károli Egyetem pszichológia szakára is, mert abban hiszek, hogy egy sminkes workshop sem csak a sminkről, hanem annál sokkal többről szól.

 

Ez alkalommal egy 2 x 90 perces gyakorlatias mini workshopon segítelek majd, hogy megtanuld, hogy készíthetsz otthon is profi sminket magadnak. 

 

Készítsd a smink készleted és tarts velem!

kupon 4-4.png
kupon 4-5.png

A kuponokat Czopkó Nórinál 2021. július 30-ig használhatjátok fel egyéni sminktanácsadásra, illetve ajándékba kapjátok az ONLINE SMINKVARÁZS termékét. Itt jelentkezhettek be hozzá :