Találj vissza a tengelyedbe

8 alkalmas Női önismereti folyamat

a táncon keresztül, Santiago Maciellel

és velem

Santiago tánc kurzus (Facebook-bejegyzés).png

Miért?

Hogyan?

Eddigi önismereti utam egyik leghasznosabb és leghatékonyabb módszere  a tánc volt, mert olyan gyors és tűpontos tükröt mutatott számomra a működéseimről, mint egyetlen terápia sem. 

Azonnali felismeréseket hozott, amelyeket rögtön korrigálhattam és mindent azonnal be tudtam építeni az életembe is.

Santiago módszere olyan tudatosságra tanít, amit máshol nem tapasztaltam még:

"AZ ELSŐ ÉS A LEGFONTOSABB SZÁMOMRA A SAJÁT MAGAM ÉS A KÖRNYEZETEM EGÉSZSÉGE. A MUNKÁM, HOGY  VITALITÁST GENERÁLJAK, ÉS AZT A LEHETŐ LEGEGÉSZSÉGESEBB FORMÁBAN TERJESSZEM KI MEGFELELŐ PROGRAMOK HASZNÁLATÁVAL, AZ INTELLIGENCIA HELYES CSATORNÁZÁSÁVAL, AZ ÉRZÉKELÉS, A TESTTUDATOSSÁG ALKALMAZÁSÁVAL, FEJLESZTÉSÉVEL."

SANTIAGO MACIEL

A folyamat további részében, velem a tánc alatt tapasztaltakat dolgozzuk fel és visszük tovább az életed egyéb területeire.

További gyakorlatok segítségével pedig mélyítjük a saját magaddal és a testeddel való kapcsolatodat, ami által nő az önbizalmad, önszereteted, magabiztosságod.

A program elindít azon az úton, ami által valóban azzá a nővé válhatsz, amilyenné mindig is szerettél volna. 

A program

Az alap folyamat 8 alkalmat tartalmaz, 4 alkalom egyéni tánc Santiagoval és 4 alkalom egyéni coaching velem.

A program ára:

120.000 Ft helyett 80.000 Ft

Visszajelzések 

"Santiago úgy ötvözi a táncok lépéseinek tanítását saját módszere alapelveinek megismertetésével, hogy az a fizikai erőnlét, az állóképesség a testtudatosság mellett a mentális fókuszt is erősíti.

Középpontjában egy olyan logikus gondolkodásmód áll, ami előtérbe hozza saját képességeim felismerését, saját erőforrásaim minél nagyobb százalékban való kihasználását. A saját rendszeremben felismert gátló, hamis programok kitisztulnak, és helyettük fokozatosan az önbizalmat, magabiztosságot erősítő programok épülnek be.
Kifinomult részletességgel, törekszik a test teljes izomzatának erősítésére személyre szabott ütemben, ami biztos alapokat ad a további fejlődéshez.
A nem konkrét koreográfiákra épülő tánctanulási módszer előnye számomra, hogy erősíti a koncentrációt, nem korlátoz, kreativitásra és az érzékelés magasabb szinten való használatára ösztönöz.
A vele való együttműködés a hétköznapi életemben is támogat egészségesebb döntéseket hozni, teljesítmény orientált gondolkodásmóddal élni, hogy olyan konkrét célokat tűzzek ki magam elé, ami annak teljességben való megélését segíti." - Till Adél

Dolgozz velünk!