TE ÉS A PÉNZ

8 RÉSZES EMAIL KURZUS

Neked milyen a kapcsolatod a pénzzel?

A világunk és az életünk egyik legmeghatározóbb tényezője a PÉNZ.
Mégis sokunknak tisztázatlan és nem feltétlen jó a viszonya vele, pedig boldogságunk egyik feltételének gondoljuk. Persze, lehet azon vitatkozni, hogy vajon függ-e a boldogságunk tőle, illetve, hogy mennyiben, de mivel itt vagy, ezért gondolom, Te is egyetértesz azzal, hogy igenis befolyásolja jól létünket az, hogyan állunk anyagilag, azaz milyen viszonyt ápolunk a pénzzel. 

Ahogyan minden probléma az életünkben kapcsolati probléma, a pénzzel való problémáink is azon múlnak, hogy milyen módon kapcsolódunk vele, azaz milyen a viszonyunk a pénzzel, ugyanúgy, ahogy egy párkapcsolatban is. Szinte minden azon múlik, hogyan bánunk vele, minek tartjuk, hogyan beszélünk róla, mik a tudattalanul berögzült hitrendszereink, azaz, milyen gondolataink vannak vele kapcsolatban, milyen gondolati keretrendszeren belül vagyunk képesek működtetni. 

A pénz energia, méghozzá egy semleges energia, amit te ruházol fel érzelemmel, jelentőséggel. Azt, hogy milyen érzéseket kapcsolsz hozzá, hogy milyen lesz a kapcsolatod vele, nagyon sok minden befolyásolja, de főképp az, hogy mit hozol a szüleidtől, környezetedből, milyen dolgokat vélsz igaznak, miben hiszel. 
 
0-6 éves korunkig rengeteg minden ragad ránk tudattalanul. Rengeteg hitrendszert szedünk magunkra, amik aztán befolyásolják egész életünket. Egy olyan szűrőt alakítanak ki, amin keresztül aztán az egész világot szemléljük. Egy olyan keretrendszert kapunk, ami nem a sajátunk, mégis ezen keretrendszeren belül fogunk tudni csak gondolkodni.
 
Gondolj bele, milyen lesz a kapcsolatod a pénzzel, ha a szüleidtől folyton azt hallottad, hogy „minden probléma forrása a pénz”, „hogy a kenyérért keményen meg kell dolgozni”, „hogy a gazdag emberek sosem becsülettel szerezték a vagyonukat”, stb, stb. Ebben az esetben vajon neked milyen érzelmeid lesznek a pénzzel kapcsolatosan? És ha te a pénzt ilyen rossz dolognak érzed, vajon a pénz-energia mennyire szívesen fog hozzád kapcsolódni? Ez pont olyan, mint a párkapcsolat. Ha te a párodhoz így viszonyulnál, ilyen gondolataid lennének vele szemben, úgy beszélnél vele, ahogy sokszor a pénzről beszélsz :„a mocskos anyagiak”, "az a k.. pénz”... ő vajon meddig lenne melletted? 
 
A pénz energia, és amilyen energiát te kifele sugárzol, olyan energiákat vonzol magad felé. Ha te félsz a pénztől, mert „sosincs elég”, „mert kifolyik a kezedből”, „mert nem tudsz vele bánni”, akkor bizony ez így is fog történni. És a pénz mindig el fog kerülni. 
 
A hitrendszereiddel, a gondolataiddal hozod létre a valóságodat, ezért nagyon fontos, hogy ezeket a hitrendszereket, mintákat felismerd, és ha felismerted, átalakítsd aszerint, amilyen életet, anyagi helyzetet teremteni szeretnél. 
 
 

Ebben a 8 alkalmas email kurzusban azon a folyamaton viszlek végig, amivel felismerheted tudattalanul működő hitrendszereidet és átalakíthatod érzelmeidet és kapcsolatodat a pénzzel, aminek természetes velejárója, hogy beindul életedben a bőség. 

A KURZUS ÁRA  15.000 FT

©2020 by Marosvölgyi Andrea Proudly created with Wix.com