top of page

Rólam

Emlékszem, hogy már gyerekkoromban észrevettem, hogy a gondolataimmal, a figyelmemmel befolyásolni tudom az általam tapasztalt valóságot. A fantáziámba merülve létre tudtam hozni azt, amit nagyon szerettem volna és ami így hamarosan megjelent a valóságban is.

... és emlékszem, hogyan vizualizáltam, ahogy a félelmeimet, a negatív gondolataimat egy felhő viszi el, vagy kilövöm az űrbe és ezzel könnyülök ki a valóságban is.

 

Ösztönösen működött bennem a „teremtés”, félelmek nélkül, különösebb traumák nélkül, hiszen jó gyerekkorom volt, olyan szülőkkel, akik sosem törték le a szárnyaimat, viszont nagyon érzékeny voltam a környezetemre, mivel a testvérem kicsiként beteg volt, így mindig résen voltam és figyeltem a körülöttem lévők érzelmeit, reakcióit, és amennyire csak tudtam, összehúztam magam, hogy rám ne kelljen figyelni. 

 

Nagyjából simán ment az életem, és könnyedén jöttek létre a vágyaim egészen 2010-ig. Könnyedén lett saját lakásom, saját erőforrásból, a párkapcsolataim rendben mentek, létrejött az álmom, egy saját vállalkozás, addig azt hiszem sosem gondolkoztam az élet nehézségein. Alapvetően boldog voltam mindig.

Aztán jött egy fordulat, ami a tudatosabb önismeret felé "kényszerített".

2011-ben elveszítettem mindenemet, amit addig olyan simán teremtettem, a lakásomat, párkapcsolatomat, az éppen beindult karrieremet és anyagi biztonságomat, az egész addigi világomat.

 

Megkaptam a feladatot, hogy mindent az alapjaiból, a mínuszból újraépítsek...

Az utam

Történetek, fontos pontok az életemben, amikből a személyiségem épül és ami által hiteles segítő lehetek a hozzám fordulók számára,.

Balaton, Thaiföld, Bali, Vietnám

2022- 2023

2022 elején döntöttem úgy, hogy 20 év budapesti lét után a Káli-medencébe költözöm, mert hívott az energia, amit nyaranként ott tapasztaltam és éreztem, hogy ez fog elvezetni a fejlődésem következő szintjére. A sok egyedül, illetve a természetben töltött idő meghozta, amit reméltem tőle, közelebb kerültem magamhoz és olyan újabb távlatokat nyitott, ami most már a részem és amit a munkámban is tudok használni. 

Szeptemberben Ázsia szólított meg újra. Az itteni tapasztalásokról a  blog  fül alatt olvashatsz. 

IMG_2718 2.JPG

Rising Woman Mastermindok

2021- 

2021 év elején indítottuk el Holovitz Alexandrával karöltve a Rising Woman Mastermindokat, először még önismereti (szexualitás-nőiség) vonalon, idén pedig már a 4-ik üzleti Mastermind zajlik, ahol a célunk a vállalkozói gondolkodásmód átformálásával transzformálni a női vállalkozásokat. Hitünk szerint az üzleti siker csak 20%-ban múlik a stratégián, 80%-ban a gondolkodásmódunkon, érzelmi blokkjaink felszabadításán, energiaszintünk állapotán áll.

Ezt adjuk át 12 hétben kiscsoportos képzés formájában. 

Női Siker Vállalkozás Kihívás-3.png

Integrál Akadémia - Integrál Pszichológia

2020 - 2024

2020 óta tanulok Integrál Pszichológiát, ami addig kialakult világ- és emberképemet egészítette ki és rakta egy átlátható és átjárható térképre, ahol olyan rálátást tanulok az emberekre, az emberi működésekre, amivel sokkal elfogadóbbá, komplexebbé váltam, amellett, hogy olyan közösséget és kapcsolódási lehetőséget biztosít, amilyet eddig sehol nem tapasztaltam. Az integrál magába foglalja a nyugati pszichológiai irányzatokat és a keleti meditatív iskolák tanításait is, amivel olyan széles spektrumú rálátást és eszköztárat biztosít az emberi fejlődéshez, amit máshol egyelőre, tudomásom szerint nem lehet tanulni. Sajátélményben mentem keresztül 1 év pszichodrámán, 1 év családállításon, Bodywork-ön, Vipassana elvonuláson, amely nem csak elméleti tudást adott, hanem saját személyiségfejlődésemet is jelentősen transzformálta. 

52199049517_8d3776385f_c.jpg

Bali

2016- 2017

2016-ban egy teljes kiégés után, bezártam a stúdiót, eladtam mindenemet és Balira költöztem, mert azt éreztem radikális változás kell ahhoz, hogy kimozduljon az életem abból a beragadásból, amit akkor máshogy nem tudtam megváltoztatni. Az idegen kultúrához, életkörülményekhez való alkalmazkodás felébresztette bennem az állandó fejlődésre való igényt és ráébredtem a saját magamban lévő erőre, rugalmasságra, amely mindannyiunknak a belső tengelyét adja, és amire újra rá kell találnunk, amikor a külső körülmények egyre bizonytalanabbá válnak. 

IMG_9362.jpg

Vállalkozói bukás, -újraépítés

2010- 2016

2010-ben, első vállalkozásom elbukása elvitt mindent, ami addig a stabilitásomat adta: a lakásomat, az anyagi biztonságomat, a párkapcsolatomat. Akkor tanultam meg felelősséget vállalni az életemért és saját erőből újraépíteni mindent. Megtanultam, hogy az akarat, az állóképesség, a tiszta cél és az erőforrásaim adják a bázisát annak, hogy mit tudok létrehozni az életemben, és hogy ezek segítségével mindent elérhetek, amit akarok. 2016-ig építettem személyi edző stúdiómat, a ROOM - The private Fitness-t, ami Magyarországon az első személyi edző stúdió volt. 

2019 óta üzleti mentorként adom át tapasztalataim. 

IMG_9163 2.JPG
AZ UTAM

Akiktől tanulok/tanultam

Integrál Akadémia - Integrál Pszichológia

Gánti Bence - Integrál Körvezetői Képzés, Integrál Önismereti Csoportvezetői képzés

Szabó Attila - Karakterfixációk a 4 kvadránsban képzés

Nyíri Balázs  - Transzformatív Coaching

Life- és Business Coach képzés

bottom of page