top of page

Hogyan dolgozhatunk együtt? 

A találkozók lehetnek online vagy Budapesten személyesen

Az első találkozás célja, hogy jobban megismerjük egymást és átbeszéljük, hogy mivel érkezel. Ez egy próba alkalom, amely során megérezzünk, hogy mennyire passzolunk és hogyan szeretnénk továbbhaladni.

Elköteleződés esetén egy 12 alkalmas egyéni folyamatot indítunk, amely során heti, fix időpontban találkozunk és haladunk a témáddal.


Egy alkalom díja: 12.000 Ft

10 alkalom díja egyben: 110.000 Ft

A rendszeres találkozások stabil pontot jelentenek, biztosítják a transzformációt, és biztonságos teret adnak neked, ahol megérkezhetsz önmagadba.

 


 

Eszközök, amikkel dolgozom:

 -4.jpg
 -4.jpg

Integrál segítő beszélgetés

Az üléseken a rogersi személyközpontú segítő beszélgetéssel, NLP-vel és az integrál pszichológia módszereivel dolgozom.

 

A folyamat során egyenrangú kísérőd vagyok és úgy kapcsolódom hozzád, hogy hozzáférj saját bölcsességedhez és visszanyerd az irányítást önmagad felett. 

Én a tükör vagyok, amiben önmagad látod tisztán. Látod az erősségeid és, hogy mikben tudsz fejlődni, erősödni. Visszacsatolást kapsz önmagadra, hogy ránézhess, milyen viselkedési mintázatokkal, tipikus megküzdési mechanizmusokkal, elhárításokkal működsz, így lehetőséged nyílik megvizsgálni őket és eldönteni, hogy melyeket szeretnéd megtartani.

 

Az én szerepem, hogy olyan ítéletmentes, támogató teret tartsak neked, amelyben a gyógyulás folyamata meg tud történni.

A folyamat során abban támogatlak, hogy megtaláld a saját válaszaidat, a saját belső igazságod.​​

Meditatív coaching

A meditatív coaching azt jelenti, hogy a beszélgetéseink mélyebb, meditatív/módosult tudatállapotban történnek, ahol te jobban tudsz kapcsolódni az érzéseiddel, tudatalattiddal. Én ebben a folyamatban tartom neked a teret és kísérlek azon az úton, ahogy a te belső bölcsességed vezet téged, kérdésekkel segítem, hogy egyre inkább kibontakozzanak számodra saját válaszaid. 

Általában, akikkel dolgozom, megérkeznek egy témával, de az elmélyülés után sokszor saját belső hangjuk teljesen más irányt mutat, mint amire az elme az elején gondolt. Ez egy nagyon szép és megengedő folyamat, ahogy a lélek megmutatja, hogy igazán hol van "gyógyulásra" szüksége és aztán gyógyítja önmagát. 

A lélek vezet, az elme pedig követi és végül úgy jövünk ki egy-egy folyamatból, hogy magunk is rácsodálkozunk, milyen szép utat jártál be önmagadon belül. 

Minden alkalommal új rálátások, újabb felfedezett vidékek, amikkel folyamatosan bontod magadról személyiséged rád szilárdult korlátait, amik még elválasztanak valódi szabadságodtól.

From Our Desk _ The Artifact Uprising Blog.png
bottom of page