top of page

Hogyan dolgozhatunk együtt? 

A találkozók lehetnek online vagy Szentantalfán személyesen

Az első találkozás célja, hogy jobban megismerjük egymást és átbeszéljük, hogy mivel érkezel. Ez egy próba alkalom, amely során megérezzünk, hogy mennyire passzolunk és hogyan szeretnénk továbbhaladni.

Elköteleződés esetén egy 12 alkalmas egyéni folyamatot indítunk, amely során heti, fix időpontban találkozunk és haladunk a témáddal.


Egy alkalom díja: 15.000 Ft

12 alkalom díja egyben: 170.000 Ft

A rendszeres találkozások stabil pontot jelentenek, biztosítják a transzformációt, és biztonságos teret adnak neked, ahol megérkezhetsz önmagadba.

 


 

Eszközök, amikkel dolgozom:

Integrál szemléletű Life és Business Coaching

Ez egy komplex módszertani eszköztárral rendelkező megközelítés, személyre szabott megoldást kínál mindenkinek. Az üléseken a klienssel, mint integrált, egész emberrel dolgozom, a személyiségéhez és az adott témához legjobban illeszkedő módszertannal.

Az integrál szemlélet jelentése:  

 • Az “egyszerű” coachinghoz képest komplex módszertannal dolgozom

 • Ez a többdimenziós látásmód segíti a megértést.

 • Nemcsak a kliens, de a coach is személye egészével vesz benne részt.

 • A kliens személyiségéhez és a hozott témához igazodó módszerek alkalmazásával dolgozunk.

 • Az kliens céljainak meghatározásával indul és annak teljesítésével, majd az újabbak elérésével/megfogalmazásával végződik/folytatódik.

Gyakori témák: 

 • kommunikáció,

 • konfliktuskezelés,

 • kapcsolati problémák,

 • túl sok a munka, túl sokat dolgozom,

 • munkahely és privát élet egyensúlya,

 • halogatás, időbeosztás,

 • karrier,

 • maximalizmus

Things That Inspire - All About Good Vibes.jpg
 -4.jpg
 -4.jpg

Integrál segítő beszélgetés

Az üléseken a rogersi személyközpontú segítő beszélgetéssel, NLP-vel és az integrál pszichológia módszereivel dolgozom.

 

A folyamat során egyenrangú kísérőd vagyok és úgy kapcsolódom hozzád, hogy hozzáférj saját bölcsességedhez és visszanyerd az irányítást önmagad felett. 

Én a tükör vagyok, amiben önmagad látod tisztán. Látod az erősségeid és, hogy mikben tudsz fejlődni, erősödni. Visszacsatolást kapsz önmagadra, hogy ránézhess, milyen viselkedési mintázatokkal, tipikus megküzdési mechanizmusokkal, elhárításokkal működsz, így lehetőséged nyílik megvizsgálni őket és eldönteni, hogy melyeket szeretnéd megtartani.

 

Az én szerepem, hogy olyan gyógyító teret tartsak neked, amelyben a gyógyulás folyamata meg tud történni.

A folyamat során abban támogatlak, hogy megtaláld a saját válaszaidat, a saját belső igazságod.​​

Meditatív coaching

A meditatív coaching azt jelenti, hogy a beszélgetéseink mélyebb, meditatív tudatállapotban történnek, ahol te jobban tudsz kapcsolódni az érzéseiddel, tudatalattiddal. Én ebben a folyamatban tartom neked a teret és kísérlek azon az úton, ahogy a te belső bölcsességed vezet téged, kérdésekkel segítem, hogy egyre inkább kibontakozzanak számodra saját válaszaid. 

Általában, akikkel dolgozom, mindig megérkeznek egy témával, de az elmélyülés után sokszor saját belső hangjuk teljesen más irányt mutat, mint amire az elme az elején gondolt. Ez egy csodálatos folyamat, ahogy a lélek megmutatja, hogy igazán hol van "gyógyulásra" szüksége és aztán gyógyítja önmagát. 

A lélek vezet, az elme pedig követi és végül úgy jövünk ki egy-egy folyamatból, hogy magunk is rácsodálkozunk, milyen szép utat jártál be önmagadon belül. 

Minden alkalommal új rálátások, újabb felfedezett vidékek, amikkel folyamatosan bontod magadról személyiséged rád szilárdult korlátait, amik még elválasztanak valódi szabadságodtól.

From Our Desk _ The Artifact Uprising Blog.png
PHOTOGRAPHY & STYLING — STUDIO JASMINE.jpg

Access Bars®

Az Access Bars® egy olyan testkezelés, amely során a fej 32 pontját finoman érintjük. Ez a kezelés tapasztalatok szerint felszabadít azok alól a gyötrő gondolatok, elképzelések, hiedelmek, érzelmek alól, amelyek nem engedik, hogy megkapd, amire vágysz. Ezek a pontok (más néven bárok) tartalmazzák azokat a nézőpontokat, amelyeket mindezidáig elraktároztál magadba és meghatározzák a jelenlegi életed.

A Bars lehetőséget ad, hogy mindezeket elengedd!

Minden Access Bars® kezelés az elektromágneses lenyomatok kioldása által felszabadíthat azok alól a korlátozások alól, amelyeken hajlandó vagy változtatni.

Az Access Bars® kezelés pozitív változást hozhat:

 • alvás minőségében,

 • az egészség javulásában,

 • a pénzzel való kapcsolatunkban

 • a szex és a kapcsolatok minőségében

 • a szorongást és stresszt csökkentésében.

Amikor egy  Bars® kezelő megérinti az ember fején lévő Access Bars pontokat, az agy elektromos töltése, ami a mintákat tárolja szétoszlik.

A felvett mintáink olyan „programok” amelyek arra késztetnek, hogy robotpilóta üzemmódban éljünk, reagáljunk, és öntudatlan ellenállással legyünk azokkal a dolgokkal szemben, amelyekre a legjobban vágyunk. A kezelések lehetőséget adnak egy másfajta, tudatosabb működésre.

Vizsgálatokkal kimutatták, hogy a The Bars® kezelés lelassítja az agyhullámokat théta állapotig, lehetővé téve a viselkedési minták és a gyermekkori perspektívák felszínre kerülését és felszabadulását, valamint nagyobb jelenlét, és nyitottság kialakulását. Ebben az ellazult állapotban feloldhatók a korlátozó gondolatok, hiedelmek és érzések, beleértve a pénzzel kapcsolatos félelmeket, a kreativitás akadályait, a befogadási nehézségeket, a gyászt vagy bármely más olyan szokást, amely már nem működik a számodra.

bottom of page