top of page

Visszajelzések
 

274260596_4988856617838762_7303999249176080608_n.jpg

"Tudtam, hogy jó lesz de nem gondoltam volna, hogy ennyire. Nagyon sok felismeréssel járt ez az egy óra , sok mindennel tisztában voltam, de a veled való beszélgetéssel tudatosult bennem minden problémám forrása. 

Utána a napot  magammal és a befelé figyeléssel töltöttem, ahol további felismerések értek, ezért nagyon hálás vagyok neked! Már másnap felismertem és beleálltam olyan szituációkba ahol magamért kellet kiállni. 

Köszönöm! :) "

Bognár Eszter

272056016_4960369040686792_3935478864233378605_n.jpg

"Egyszerűen csak, mert végtelenül hálás vagyok.

Vannak olyan emberek a Földön, amelyek rendkívüli szerepet vállalnak annak érdekében, hogy elképesztő hozzájárulásként jelenjenek meg az életünkben.

Tudják mikor jött el az idő, és betoppanak a világunkba.

Az első kommunikáció során megérezzük, hogy éppen jókor, jó helyen bukkantak fel, hisz már annyira vártuk a találkozást.

A lelkünk megkönnyebbül és érzi, végre rátalált a világító toronyra.

Hisz ezek a lelkek úgy beszélgetnek egymással, mintha nem csak most találkoztak volna először, mintha már tudnák egymás előtörténeteit, és minden szavukkal gyógyítják a másikat.

Ezt érzem Andival kapcsolatban.

Egykor elindultam megismerni az igazi Énemet, arra vágytam, hogy egyre közelebb kerüljek hozzá, de már nem igazán haladtam egymagamban.

És, Andi ezt megérezte.

Egy virtuális csoporton belül értem el őt, és bejelentkeztem egyéni beszélgetésekre.

Nem volt kérdés, hogy jó helyre érkeztem. Minden egyes alkalommal rengeteget kaptam tőle.

Nem volt szükséges hosszú magyarázkodásra, Andi mindig tudta, hogy mit szeretnék hallani. Mi az ami segít, mi az ami gyógyít és előre visz.

Akkoriban nem voltam tisztában azzal, hogy minden és tényleg minden esetben az a legjobb , ha a szívünkre hallgatva cselekszünk.

Sok esetben tettem hasonló képpen, de pont azon a területen, ahol legnagyobb szükség lett volna erre, nem igazán hallgattam a belső hangra.

Inkább azért szerettem volna haladni a karrierem területén, mert másokat is haladni láttam. Azért akartam sikeres lenni egy bizonyos műfajban, mert másokat is sikeresnek láttam benne.

Ám itt, van az a vízválasztó helyzet, amikor is nem fogunk könnyedséggel haladni az utunkon, ha nem szívünk szeretetéből teszünk érte.

Nem fogunk teremteni és megvalósítani, ha nem ott cselekszünk, ahol dolgunk van.

Andinak hála megértettem a lényeget: elkezdtem olyan dolgokkal foglalkozni, amelyek felemelnek, táplálnak és állandólagos eredményt produkálnak.

Ahogyan ő mondta: belekerültem a ,,Flow" - ba.

Kitisztultak a lehetőségeim és egyre inkább éreztem az univerzális erők támogatását. Igen, mert ez így működik.

Ha a szívünk szándékával cselekszünk, minden értelmet nyer és teremti önmagát.

Van, hogy zsákutcába kerülünk és nem látjuk át tisztán az aktuális helyzetünket.

De hála ezért is a csodálatos univerzumnak, amikor összerakta a rendszert, erről is gondoskodott. Hiszen, ha nyitottak vagyunk, küld az életünkbe olyan földi angyalokat, akik láthatatlanul szorítják a kezünket és emlékeztetnek arra, hogy kiCSODÁK is vagyunk valójában.

Köszönet Andinak a munkájáért, önzetlen, szeretetteljes tanításaiért."

Menk Dalma

56218146_2595010247179179_8911149174523691008_n.jpg

Berta Dorina

279071053_5681991371824997_1604627065158702600_n.jpeg

"Mióta ismerem Andit imádom az írásait és nagy kedvvel vetettem bele magam a bejegyzéseibe míg egyik napról a másikra már nem csak a humora miatt olvastam, hanem mert végre valami amit a neten olvastam intellektuálisan is stimulált, elgondolkodtatott.

A közös munka is ilyen volt és alig várom a folytatást!

Azzal a gondolattal vágtam bele a programba, hogy nekem irányra, konkrét útmutatásra van szükségem, valakire,aki megmondja pontosan mit és hogy csináljak. Ez már csak azért is vicces mert én magam is ennek az ellenkezőjére; az önállóságra, önismeretre és abból következő magabiztosságra igyekszem felkészíteni a saját vendégeimet, de így, kezdő vállalkozóként azonnal elkapott a frász és csak vártam, hogy valaki (Andi) megment.

Lélekben már (azt hittem) mindenre felkészültem, stratégia, kampányok stb, stb...erre mivel kezdünk? Önismeret. Gondoltam jó, hát legyen, abban legalább jó vagyok.

Nagyjából tizenöt perc telt el míg rájöttem, hogy fogalmam sincs semmiről.

Képtelen voltam meghatározni a mérhető céljaimat, a (valós,őszinte) álmaimat és, talán a legfontosabb, ami a vállalkozásom alapja kellene legyen, egy önazonos márka képét.

Ezek után természetesen minden mással is részletesen foglalkoztunk (az ügyfélszerzéstől a sales-en át a határ a csillagos ég volt),amiket előzőleg természetesen én képtelen voltam felépíteni egy tiszta ön-és vállalkozás kép hiányában.

Rengeteg mindent tanulhattok és tanulok még én is Anditól de a legnagyobb érték és változás, amiért rettentő hálás vagyok, bennem kezdődött el, akkor és ott az első héten az első önismereti házi feladattal és folytatódott az egész program során, ami alatt Andi rám, a céjaimra, álmaimra és a vállalkozásomra és az ehez szükséges fejlődésemre szabta a programot. Ja, és ha ez még nem elég, rettentően alapos és igényes, elkötelezett, gyakorlatias, probléma orientált tele ötletekkel, és többnél több tudással és tapasztalattal.

A közös munkánk a vállalkozásomat (és személyes fejlődésemet) illető eddigi legjobb döntés volt és Neked is csak ajánlani tudom!"

Daniella Devecsai - Balance Nutrition and Fitness, Private Coach

67937881_10157508346968390_7717604795489452032_n_edited.jpg

“Először meglehetősen szkeptikus voltam abban, hogy lehet-e egyáltalán „személyi edzőm” az üzleti életben is, hiszen a mai világ tele van rengeteg tartalom nélküli reklámmal. Úgy gondoltam, hogy adnom kell magamnak egy esélyt arra, hogy meggyőződjek arról, hogy ennek az üzleti mentorálásnak igenis van helye a mai egyre bonyolultabbá váló világban. A legnehezebb talán az volt, hogy tulajdonképpen milyen célt találjak / találjunk, ami elősegítheti a cégem jobb piaci pozícionálását. Ezt több mélyinterjú során sikerült is tisztáznunk, majd onnan szinte varázsütés-szerűen jöttek a jobbnál-jobb ötletek és a program végére rengeteg segítséget kaptam egy nagyon kedves, de szigorú szabályok mellett dolgozó hölgytől. Nagyon örülök neki, hogy végül belevágtam ebbe a kalandba, mert azóta a cégem is hatékonyabban működik.

Andi kiváló mentorod lesz, de ehhez neked is akarnod kell a sikert!"

Trinter Zoltán

83134998_10222264793189218_9200594631283179520_o.jpg

Kedves Andi!

 

Szeretném megköszönni a legutóbbi találkozónkat, azon belül is a 100%-os figyelmet, jelenlétet, és azt, hogy meglepő gyorsasággal rá tudtál érezni majd világítani azokra a területekre, ahol az elakadásaim vannak.

Az energiaszintemmel is régóta gondom volt, a találkozónk után viszont hazasétáltam (pedig nem vagyunk szomszédok, sőt, jó messze lakom:)), és ez az energia azóta is tart. Valami elindult, amiért rendkívül hálás vagyok Neked!

Köszönöm még egyszer! Alig várom a további közös munkát!

Buskó Nóra

87073961_2712630082123321_5941974549779185664_o.jpg

"A legjobb dolog, amivel távoztam egy coaching ülésről veled, az én magam voltam.
Furán hangzik, de, amikor az ember lebeg a saját maga által alkotott káoszban, nem önmaga.
Így úgy érzem sokszor még nem sikerül önmagamként eléd ülnöm, de már tapasztaltam olyat, hogy önmagamként távoztam, hirtelen minden a helyére került, és ez igazán felemelő érzés.

Úgy érzem, magamhoz képest nagyon-nagy eredményeket értem el a határvonalaim betartásában mind a munkában, mind pedig a magánéletben. Valamint sokkal fókuszáltabban és magabiztosabban telnek a mindennapjaim.

A célomat nem, hogy elérjük, szerintem túl is fogjuk szárnyalni.
A második alkalommal arról számoltam be neked, hogy eszméletlen jó visszajelzéseket kapok a munkámmal kapcsolatban, és hasznosnak érzem magam mindennap.
Nem beszélve arról, hogy az önbizalomhiányomból egy egészséges kép kezd kialakulni magamról bennem.

Azt hiszem, abban tudsz engem a legjobban segíteni, amit alkalmazol is velem kapcsolatban, hogy folyamatosan tükröt mutatsz, szembesítesz, megerősítesz dolgokban. Az ember mélyen belül tudja, hogy mi a jó neki és mi nem, de sokszor nem mondja ki. Azt gondolom, hogy te észreveszed ezeket a jeleket, és nagyon sokat segítesz nekem abban, hogy kimondod a gondolataimat.

Nagyon örülök, hogy megtaláltalak! Hálás vagyok érted!"

Turcsán Zsófi

1380614_729547760404051_723950930_n_edited_edited.jpg

"Amikor megkerestelek, akkor úgy éreztem, hogy borzasztóan sokat dolgozom, de nem tesz elégedetté a munkám semmilyen szinten és nem tudom hogyan és mit változtassak. Innen jutottam el odáig, hogy most olyan munkát végzek amivel elégedett vagyok és megdupláztam a fizetésem, úgy hogy kevesebbet dolgozom."

Gyuricza Zsófi 

65420719_2301160686598443_459505945270026240_n.jpeg

Évek óta érzem, hogy egy görcs vagyok, szorongások, félelmek gyötörtek belülről, ezt persze kifele sose mutattam, mosolygós álarcot hordtam, miközben belül sírdogált a lelkem.

A karrieremben és a magánéletemben egyaránt elakadásokkal küzdöttem, utáltam az életem.

Hiába a sok pszichológia témájú könyv, amit olvastam, hiába a sok önismereti youtube videó és előadás, érdemi változás nem történt. Valahogy a gyakorlatba nem tudtam ezeket a tudásanyagokat hasznosítani és csak toporogtam az életutamon.

Ekkor ismertem meg Andit és általa összállt a kép.

Úgy tudnám a közös munkát leírni, hogy egy földre szállt angyal kézen fogott, és rávilágított az értékeimre, segített megszelidíteni a gonosz "belső hangot", aki már egyre ritkábban szólal fel ellenem és felpörögtek az események. Ilyen intenzív fejlődést és haladást még nem tapasztaltam.

Egyre többször érzem, hogy szeretem magam, hogy jóban vagyok magammal, hogy önbizalmam van, hogy ragyogok.

Megváltoztak a gondolataim, a belső párbeszédek. Ellenségből a szolgálatomba álltak. A boldogságszintem elkezdett növekedni, az életem jó irányt vett minden szempontból.

Ha te is szeretnél a legdrágább kincsedből, az idődből, éveket nyerni és minőségi, boldog életre vágysz, jó szívvel ajánlom Andit kísérődnek utadon.

Különlegessége, hogy nagyon jól eltalálja, hogy mikor van szükséged kedves támogatásra és mikor kell feltegyen kemény kérdéseket. Személyre szabott feladatokat fog adni neked, ami inspirál és fejleszt. Szakértelme, kisugárzása mellett nagyon szeretem benne, hogy saját élettapasztalatait is őszintén megosztja. Számomra ettől igazán emberi és hiteles segítőm a boldogság, és sikeres, elégedett élet felé.

Bori Zsuzsanna

273013259_5007028009357851_7446036355256215860_n.jpeg

"Andi megmutatta számomra azt, hogy nincsenek elérhetetlen dolgok és visszaadta a motivációmat, hogy felvállaljam azt, aki vagyok és azt, amit szívből szeretek csinálni, csodás nő és csodás személyiség, szívesen dolgozom vele a jövőben is."

Varga Vivien - Női Életút

65420719_2301160686598443_459505945270026240_n.jpeg
bottom of page